Keystone logo
Albion College Aardwetenschappen Major en Minor
Albion College

Aardwetenschappen Major en Minor

Albion, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53.090 *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onderzoek hoe het leven evolueert, hoe mineralen zich ontwikkelen en hoe landschappen verschuiven. Van de diepe structuur en tektoniek van de aarde tot microscopisch kleine sporen van oud leven, gebruik bewijs uit het verleden om te begrijpen hoe we onze omgeving voor de toekomst kunnen onderhouden.

Waarom Aardwetenschappen studeren aan Albion?

We hebben onze major Aardwetenschappen ontworpen voor studenten die in het tweede semester van hun tweede jaar of later aan de major beginnen of deze naast een andere major volgen. Je volgt een soortgelijk curriculum als onze major geologie, waarbij je je interesse in onze aarde onderzoekt in combinatie met andere vakgebieden.

Je profiteert van kleine klassen en een ondersteunende gemeenschap van docenten en collega's, waarbij je scherpe analytische, visuele, creatieve en onderzoeksvaardigheden ontwikkelt die je toepast op alles wat je leert. Je werkt nauw samen met onze faculteit aan actief onderzoek in het veld, in een laboratorium, het doen van computationele analyses en het bijdragen aan wetenschappelijke publicaties. En je studie brengt je naar verschillende landschappen en continenten: van Wyoming en Hawaï tot de Appalachen en Zweden tot de Kalamazoo-rivier op de campus.

toelatingen

Programma resultaat

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen