Keystone logo
Albion College Actuarieel wetenschappelijk programma
Albion College

Actuarieel wetenschappelijk programma

Albion, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53.090 *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In de actuariële wetenschap gebruik je wiskundige modellen om risico's te beoordelen. Actuarissen en actuariële professionals combineren tools uit vele vakgebieden - wiskunde, statistiek, informatica en economie - om risico's in sectoren zoals verzekeringen en financiën te evalueren. En ze houden van hun baan - deze snelgroeiende sector staat volgens Forbes, US News & World Report en CNN consequent in de top-10 van beroepen.

Waarom Actuariële Wetenschappen studeren aan Albion?

Bij Albion bieden we twee opties voor het studeren van actuariële wetenschappen, zodat u het pad kunt kiezen dat het beste aansluit bij uw interesses en doelen.

In ons traditionele vierjarige programma voor actuariële wetenschappen voltooi je een gespecialiseerde bachelor of arts-graad in wiskunde, met ondersteunende cursussen in economie. Dit traject bereidt je voor op het eerste deel van het Pathway dat vereist is om Associate of the Society of Actuaries (ASA) te worden. Veel mensen vinden een succesvolle baan in het veld na het voltooien van deze opleiding.

Onze vijfjarige duale opleiding actuariële wetenschappen (DDPAS) biedt je het beste van twee werelden. Je krijgt hier bij Albion een solide basis voor vrije kunsten en leert van de expertise en ervaring die wordt geboden door toegewijde actuariële wetenschappelijke programma's aan toonaangevende universiteiten. Na drie jaar bij Albion te hebben doorgebracht, met het afronden van onze vrije kunsten en een opleiding in wiskunde, informatica en economie, ga je vervolgens over naar een goedgekeurd actuarieel wetenschappelijk programma aan een grote universiteit, zoals de Michigan State University. Daar besteed je twee jaar aan de voorbereiding om de eerste twee delen van de ASA Pathway te voltooien. Na je afstuderen behaal je zowel een bachelordiploma in actuariële wetenschappen van je transferschool als een bachelordiploma in wiskunde van Albion College .

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in de wiskunde - Concentratie bedrijfskunde/actuariële wetenschappen
    • Hammond, Verenigde Staten
  • Bachelor in de actuariële wetenschappen
    • Lincoln, Verenigde Staten
  • Bachelor of Mathematics
    • Ottawa, Canada