Keystone logo
Albion College Communicatiewetenschap Major en Minor
Albion College

Communicatiewetenschap Major en Minor

Albion, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53.090 *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onderzoek het proces van menselijke communicatie, inclusief het creëren, leveren en ontvangen van zowel verbale als non-verbale berichten. Analyseer hoe persoonlijke, openbare en op de media gebaseerde communicatieboodschappen het dagelijks leven en de publieke opinie beïnvloeden en vormgeven.

Waarom Communicatie studeren aan Albion?

Bij Albion bestudeer je het proces dat ons menselijk maakt: communicatie! Ons undergraduate-programma biedt studenten de mogelijkheid om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om de complexe communicatie-uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan, of het nu op de werkplek, in het dagelijks leven of gewoon als een goed afgeronde denkende burger is. Ons programma bereidt studenten voor op een willekeurig aantal beroepen waar mensen met elkaar moeten communiceren door middel van effectieve communicatieve vaardigheden. Je leert hoe we communicatie gebruiken in alles wat we doen van professoren en instructeurs met expertise op vele gebieden van communicatie, waaronder interpersoonlijke communicatie, gezondheidscommunicatie, sportcommunicatie, politieke communicatie, milieucommunicatie, massacommunicatie en meer.

Als student communicatiewetenschappen leer je communicatiepraktijken kritisch te analyseren en evalueren en praktische mondelinge, schriftelijke en visuele communicatieve vaardigheden en kennis toe te passen. Je houdt je bezig met op discussie gebaseerd leren en door middel van opdrachten en onderzoek pas je de theorieën en processen die je leert toe op de wereld om je heen. Het belangrijkste is dat je uitstekende vaardigheden op het gebied van kritisch denken ontwikkelt die je in elke carrière goed van pas zullen komen.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in het onderwijs (honours) (secundair) - Informatie- en communicatietechnologie
    • Hong Kong, Hongkong
  • Bachelor Sociologie en Antropologie: specialisatie Maatschappij, Cultuur en Communicatie
    • Kaunas, Litouwen
  • Communication Sciences
    • Siena, Italië