Keystone logo
Albion College Concentratie milieuwetenschap
Albion College

Concentratie milieuwetenschap

Albion, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53.090 *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Combineer je hoofdvak wetenschappen of wiskunde met een concentratie in het verkennen van de ecologie, geologie en biologie van onze natuurlijke wereld. Bestudeer de evolutie, ecosystemen en hulpbronnen van de aarde, onderzoek de menselijke impact op het milieu en creëer duurzame oplossingen om de uitdagingen aan te gaan waarmee we vandaag worden geconfronteerd.

Waarom Milieuwetenschappen studeren aan Albion?

Onze milieuwetenschappelijke concentratie is in de eerste plaats gericht op studenten die een milieucarrière willen nastreven die voornamelijk in één wetenschapsgebied wordt beoefend. Als concentrator van de milieuwetenschap zul je een hoofdvak bieden in biologie, scheikunde, geologie, wiskunde, wiskunde/natuurkunde of natuurkunde. Je volgt zes extra cursussen die je studiepad verbreden en je in staat stellen om kruisende wetenschappelijke, culturele en ecologische problemen te verkennen.

Je past alles wat je leert toe op een milieuonderzoeksproject, project voor gemeenschapsbetrokkenheid of stage, waar je praktische ervaring opdoet die je voorbereidt op de volgende stap in je professionele carrière.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Graad in milieuwetenschappen
    • León, Spanje
  • Bachelor of Science in de ecologie van vissen, wilde dieren en natuurbehoud
    • Las Cruces, Verenigde Staten
  • BSc in milieuwetenschappen
    • Aberdeen, Verenigde Staten