Keystone logo
Albion College Engineering Dual Degree-programma
Albion College

Engineering Dual Degree-programma

Albion, Verenigde Staten

5 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53.090 *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ingenieurs gebruiken wetenschap, technologie en wiskunde om problemen op te lossen en oplossingen te creëren. In de onderling verbonden wereld van vandaag moeten ze ook uitstekende communicators, medewerkers en kritische denkers zijn. Als technische student aan Albion verwerf je de vaardigheden die worden bevorderd door een vrije kunstopleiding, terwijl je je fundamentele technische kennis opbouwt. Daarna ga je naar een technische school om je geavanceerde studies af te ronden.

Waarom Engineering studeren aan Albion?

Het Dual Degree Program in Engineering (DDPE) bij Albion biedt het beste van twee werelden: een basis voor vrije kunsten en een rigoureuze technische opleiding. Je brengt drie jaar bij Albion door met het ontwikkelen van een sterke achtergrond in wetenschap en wiskunde, evenals kritisch denken en communicatieve vaardigheden.

Vervolgens ga je naar een technische school, meestal een grotere onderzoeksuniversiteit, waar je nog eens twee jaar geavanceerde technische studie voltooit.

Je studeert af met twee graden: een bachelor of arts-graad van Albion in de door jou gekozen major - meestal wiskunde, natuurkunde of scheikunde - en een bachelor of science in engineering van je transferschool.

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen