Keystone logo
© Algebra University College
Algebra University College

Algebra University College

Algebra University College

Invoering

Algebra University College is in 2008 opgericht als een particuliere instelling voor hoger onderwijs en staat op de eerste plaats in de Republiek Kroatië wat betreft de algehele kwaliteit van de programma's en het kwaliteitsborgingssysteem volgens het Nationaal Agentschap voor Wetenschap en Hoger Onderwijs. We bieden moderne bachelor- en masteropleidingen in Computer Science : Data Science, Game Development, Software Engineering en System Engineering; in economie : digitale marketing en e-leiderschap MBA, en kunst : ontwerp, 3D-ontwerp en communicatiebeheer, allemaal in het Engels gegeven.

Studenten die voltijdse studieprogramma's in het Engels voltooien, hebben de mogelijkheid om een dual degree te behalen van Algebra University College en Goldsmiths, University of London . We hebben ook een sterk netwerk van internationale partners opgebouwd via onze uitwisselingsprogramma's voor studenten, evenals de traditionele Algebra Winter- en Summer School voor studenten van over de hele wereld die graag willen deelnemen aan toepasbare en creatieve cursussen op het gebied van digitale technologieën, terwijl ze de beste van Kroatië. Onze internationale school is een programma van 3-4 weken dat elk jaar in januari en juli wordt gehouden voor studenten over de hele wereld.

Algebra University College opende in maart 2022 een gloednieuwe campus in Zagreb , een moderne digitale hub die openstaat voor studenten en innovators. Buiten Kroatië is Algebra een trotse organisator van ABC Bootcamps, die educatieve zomerprogramma's van 2 weken aanbiedt in Toronto en Silicon Valley gericht op het ontwikkelen van praktische ondernemersvaardigheden. We streven ernaar een leider te worden in het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs op het gebied van informatica en digitale technologieën.

Campusfuncties

  toelatingen

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  Locaties
  • Zagreb

   Gradišćanska ulica,24, 10000, Zagreb

   • facebook
   • instagram
   • linkedin
   • twitter
   • youtube
  • Zadar

   Zadar, Kroatië

   Vragen