Keystone logo
Alghurair University (AGU) Bachelor Architectuur
Alghurair University (AGU)

Bachelor Architectuur

Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het architectuurprogramma aan de Al Ghurair University is gericht op de studio-ervaring en is zorgvuldig samengesteld om de vaardigheden van studenten in uit de vrije hand en digitaal tekenen, ontwerptheorie en methodologieën te ontwikkelen. Bovenal realiseert het zich het vermogen van elke student om een belangrijk, complex en bevredigend architectonisch ontwerp te produceren dat aan professionals en het publiek kan worden getoond na voltooiing van 160 studiepunten die zijn opgenomen in 5 jaar studie.

Dientengevolge bouwt een uitgebalanceerd curriculum met cursussen binnen de categorieën Algemeen Onderwijs, Specialisatie, Studio en Professionele Studies een solide kennisbasis op, aangevuld met het verwerven van de kritische vaardigheden die nodig zijn om het beroep van Architectuur te betreden.

Het programma is bedoeld om de speciale interesses van studenten in vakgebieden aan te moedigen, variërend van structureel en ecologisch ontwerp tot architectuurgeschiedenis en -theorie, stedenbouwkundig ontwerp en projectbeheer. Dit helpt studenten op hun beurt hun ideeën te ontwikkelen op het gebied van loopbaantraject, postdoctorale studie en professionele ontwikkeling.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen