Keystone logo
Alghurair University (AGU) Bachelor of Arts in public relations
Alghurair University (AGU)

Bachelor of Arts in public relations

Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

Request duration

Engels, Avestisch

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Public relations is het kanaal waarmee instellingen informatie duidelijk en effectief aan de pers doorgeven, en het vereist dat degenen die over hen verantwoordelijk zijn rekening houden met verschillende overwegingen om te zorgen voor het aangaan van sterke relaties gebaseerd op vertrouwen met de media en uiteindelijk met de doelgroep. van de instelling.

Het vierjarige studieprogramma biedt essentieel educatief materiaal over moderne communicatie, evenals meer gespecialiseerde academische onderwerpen. Al deze materialen zijn ontworpen om de student een uitgebreide en diepgaande visie te geven en de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in het complexe veld van communicatie en communicatie.

Bovendien is het communiceren van berichten over producten en diensten aan een publiek van consumenten die worden geconfronteerd met een eindeloze stroom aan informatie die hen vaak in verwarring brengt, een kwestie die speciale aandacht en analysevermogen vereist. Daarom is ons programma niet beperkt tot het voorbereiden van studenten op de grondslagen en kunsten van effectieve communicatie, maar ook om hen inzicht en een diepgaand begrip te geven van actuele zaken en aanverwante onderwerpen, zoals sociale netwerken, het gebruik van public relations via internet en andere elektronische middelen, sociale marketing en crisiscommunicatie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Diploma in reclame en public relations
    • Santander, Spanje
  • BA Honours Reclame, PR en Branding
    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Advertising and Public Relations
    • Carson, Verenigde Staten