Keystone logo
The Algonquin College of Applied Arts and Technology Bachelor of Commerce (Strategisch Personeelsmanagement) (Honours) (Co-op)
The Algonquin College of Applied Arts and Technology

Bachelor of Commerce (Strategisch Personeelsmanagement) (Honours) (Co-op)

Ottawa, Canada

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 26.325

Op de campus

Invoering

De vierjarige Bachelor of Commerce (Strategic Human Resources Management) (Honours) bereidt je voor op leidinggevende verantwoordelijkheden in het zich ontwikkelende gebied van human resources management. Strategische human resources management professionals zijn in staat om werknemers talent te benutten en zakelijke doelstellingen te integreren om succesvol te beheren en uit te voeren organisatorische projecten, programma's en initiatieven. Met kennis van human resources management en het bedrijfsleven, en het vermogen om te communiceren met leiders in de hele organisatie, spelen professionals in strategisch human resources management een rol bij het vormgeven van hedendaagse bedrijfsstrategieën.

Je ontwikkelt kritische denkvaardigheden en kennis die nodig zijn om humanresourcesmanagementactiviteiten uit te voeren die de levenscyclus van werknemers omvatten - van effectieve werving en selectie tot strategieën voor werknemersrelaties. In het hele programma ligt de nadruk op teamwerk, simulaties in de echte wereld en projectmanagementvaardigheden. Het programma `s sluitstuk cursus omvat een industrie-based project waar je werkt in teams om onderzoek te doen, te ontwerpen, en maak strategische human resources management initiatieven voor een organisatie.

Studenten doen ook praktijkervaring op via een betaalde werkterm(en) voor coöperatief onderwijs (zie Aanvullende informatie voor meer details). Houd er rekening mee dat plaatsen in de coöperatieve werktermijn(en) afhankelijk zijn van beschikbaarheid en academische geschiktheid. Houd er rekening mee dat toelating tot een coöpprogramma geen garantie is voor een coöpplaatsing.

Als strategisch HR-professional kun je aan de slag in de particuliere, publieke of non-profitsector in een groot aantal sectoren, waaronder gezondheidszorg, onderwijs, technologie en productie. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om certificaten in personeelsmanagement te behalen of een universitaire studie te volgen.

toelatingen

Over de school

Vragen