Keystone logo
© Allegheny Photography
Allegheny College

Allegheny College

Allegheny College

Invoering

Bij Allegheny College nodigen we onze leerlingen uit om zichzelf niet te beperken, maar in plaats daarvan al hun interesses te ontdekken.

Elke Allegheny-student volgt cursussen in elke kennisafdeling - geesteswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen - en verklaart tegen het einde van hun tweede jaar zowel een major als een minor (buiten de divisie van hun major).

Studenten combineren hun interesses en breiden hun concentratie uit tot voorbij één divisie, waarbij ze het soort denken over het grote geheel ontwikkelen waar veel vraag naar is in de huidige wereldmarkt.

Onze missie

Allegheny's niet-gegradueerde residentiële opleiding bereidt jonge volwassenen voor op een succesvol, zinvol leven door de intellectuele, morele en sociale ontwikkeling van studenten te bevorderen en persoonlijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid aan te moedigen. De faculteit en het personeel van Allegheny combineren hoge academische normen en toewijding aan de uitwisseling van kennis met een ondersteunende benadering van leren. Afgestudeerden zijn toegerust om kritisch en creatief te denken, duidelijk te schrijven, overtuigend te spreken en uitdagingen aan te gaan in een diverse, onderling verbonden wereld.

Verklaring van de Gemeenschap

Allegheny-studenten en -medewerkers zetten zich in voor het creëren van een inclusieve, respectvolle en veilige residentiële leergemeenschap die racisme, seksisme, heteroseksisme, religieuze onverdraagzaamheid en andere vormen van intimidatie en discriminatie actief confronteert en uitdaagt. We stimuleren individuele groei door een vrije uitwisseling van ideeën te bevorderen in een omgeving die diversiteit, vertrouwen en gelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Zodat het recht van iedereen om deel te nemen aan een gedeelde leerervaring wordt gehandhaafd, bevestigt Allegheny zijn toewijding aan de principes van vrijheid van meningsuiting en onderzoek, terwijl het tegelijkertijd verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bevordert bij de uitoefening van deze vrijheden. Deze verklaring is geen vervanging van bestaand personeelsbeleid en gedragscodes.

Campusfuncties

  toelatingen

  Locaties

  Locaties
  • Meadville

   520 North Main Street, 16335, Meadville

   • facebook
   • twitter
   • instagram
   • youtube

  Vragen