Keystone logo
© BIMM University
Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester (UG Programmes)

Invoering

Alliance Manchester Business School was een van de eerste business schools van het VK, opgericht in 1965, en is nu de grootste campus- en managementschool in het Verenigd Koninkrijk.

Manchester staat bekend om zijn oorspronkelijke denkers - onze lange en trotse geschiedenis van excellentie in onderzoek blijft de geest van innovatie en prestaties waar de stad bekend om staat.

We staan op de 2e plaats in het VK voor zakelijke onderzoekskracht (REF 2014) en in de nieuwste Financial Times-enquête staan we op de 7e plaats in het VK en de 15e in Europa.

We weten dat onderzoek van wereldklasse alleen niet genoeg is, en we zien dat onze oorspronkelijke manier van denken wordt toegepast voor impact op bedrijf en management, overheid en gemeenschappen.

We zijn vastbesloten om dit een van de beste plaatsen ter wereld te maken als student; een verplichting ondersteund door een investering van £ 85 miljoen in onze faciliteiten.

Al onze undergraduate opleidingen omvatten een stage of een internationaal uitwisselingsjaar. Werk, studeer, reis - het is aan jou.

We bieden zakelijke en professionele diploma's van 3 en 4 jaar die passen bij jouw carrièreambities. Onze niet-gegradueerde zakelijke diploma's hebben betrekking op onderwerpen als boekhouding, economie, ondernemerschap, financiën, HR, IT, marketing en management.

Profiteer van de mogelijkheid om een aanzienlijke hoeveelheid werkervaring op te doen of de kans om een volledig academisch jaar in het buitenland te wonen en te studeren - of combineer de twee door een stage in een internationale setting te volgen.

128301_Campusandcitymontage2016.jpg

accreditatie

Alliance MBS maakt deel uit van een kleine en selecte groep 'triple crown' scholen wereldwijd die zijn geaccrediteerd door alle drie de grote organisaties - AACSB International, AMBA en EQUIS.

Een internationale school

  • We hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk, met aanwezigheid op de grond in Brazilië, China, Hong Kong, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten.
  • Door lid te worden van onze studentengemeenschap en meer dan 400 gespecialiseerde academische en onderzoeksmedewerkers, zullen afgestudeerden worden voorbereid op de wereldwijde zakelijke omgeving en de huidige arbeidsmarkt.

Locaties

  • Manchester

    Alliance Manchester Business School Booth Street West, , Manchester

Vragen