Keystone logo
© Alte University
Alte University

Alte University

Alte University

Invoering

Welkom bij Alte University, een gerenommeerde instelling die bekend staat om haar multiculturele omgeving, met studenten die meer dan 32 nationaliteiten vertegenwoordigen. Onze universiteit is toegewijd aan het bevorderen van inclusiviteit en gelijke kansen voor iedereen. Door middel van strategische partnerschappen met gerenommeerde internationale onderwijsinstellingen verbeteren we de academische ontwikkeling van zowel onze studenten als onze docenten aanzienlijk.

De naam "ALTE" weerspiegelt onze missie. Het staat symbool voor het hoogste punt en het nastreven van uitmuntendheid en belichaamt onze toewijding aan het begeleiden van individuen naar hun uiterste potentieel.

Alte University biedt met trots drie gewaardeerde internationale programma's aan: het One-cycle Medical Doctor programma, het One-cycle Dentistry programma en het Bachelor of Computer Science programma. We houden twee toelatingen per jaar, met intakes in het najaar (beginnend in oktober) en het voorjaar (beginnend in maart), waardoor flexibiliteit en toegankelijkheid voor toekomstige studenten wereldwijd gewaarborgd zijn.

Locaties

  • Tbilisi

    Tbilisi, Georgia, University St. N2, 0177, Tbilisi

Vragen