Keystone logo
Altinbas University Bachelor of Science in elektrotechniek en elektronica
Altinbas University

Bachelor of Science in elektrotechniek en elektronica

Istanbul, Turkije

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 8.500 / per year *

Op de campus

* jaarlijks collegegeld

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Beurzen tot %50 zijn beschikbaar!

Invoering

Altinbas University Department of Electrical and Electronics Engineering heeft tot doel haar studenten op te leiden tot toonaangevende ingenieurs in de internationale arena.

Met zijn innovatieve, interdisciplinaire, probleemgebaseerde en toepassingsgerichte onderwijsbenadering is het doel van de afdeling om ingenieurs op te leiden met een sterke theoretische achtergrond en analytische vaardigheden, ingenieurs die onderzoeken, een kritische benadering vertonen, vragen stellen, onafhankelijk denkvermogen hebben, en kan kennis toepassen in echte technische problemen.

Met de verzameling van kern- en keuzevakken krijgen de studenten de mogelijkheid om een multidisciplinair perspectief en diepgaande kennis op hun interessegebied te verwerven en worden ze uitgerust met praktische vaardigheden uit de aangeboden laboratoriumcursussen.

Met zijn jonge en dynamische academische staf bestaande uit gerespecteerde wetenschappers in hun vakgebied en zijn goed uitgeruste laboratoriuminfrastructuur, is de afdeling Electrical and Electronics Engineering van Altinbas University een prestigieuze onderzoeksinstelling in ons land en over de hele wereld.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc In Electronic and Computer Engineering
    • Wrocław, Polen
  • BSc (Honours) in Computing met Electronic Engineering
    • Online United Kingdom
  • Bachelor of Science in elektronica en elektrotechniek
    • Kaunas, Litouwen