Keystone logo
Ambis University

Ambis University

Ambis University

Invoering

Wij zijn de grootste particuliere hogeschool in Tsjechië met meer dan 7000 studenten op 2 locaties in de steden Praag en Brno.

Opgericht in 2001 als de allereerste particuliere universiteitsinstelling, hebben we sindsdien meer dan 20.000 studenten voorbereid op een loopbaan in het bedrijfsleven en de publieke sector.

Wij bieden de volgende undergraduate (bachelor - Bc.) En graduate (magister - Mgr.) Opleidingen aan onder accreditatie van het Ministerie van Onderwijs van de Tsjechische Republiek.

  • Bedrijfsbeheer (in de Tsjechische taal)
  • Beveiligingsbeheer (in de Tsjechische taal)
  • Regionale ontwikkeling (in de Tsjechische taal)
  • Bedrijfseconomie en management (in het Engels)

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

DSC02634

Onderdeel van de Cognos AG

Cognos AG is een van de grootste particuliere en onafhankelijke onderwijsbedrijven in Duitsland met technische scholen, hogescholen en instellingen voor voortgezet onderwijs in Duitsland, Tsjechië, Luxemburg en andere landen. Momenteel bestaat de AG uit 15 bedrijven.

Word een wereldwijde bedrijfsleider

Combineer bedrijfsonderwijs afgestemd op de 21e eeuw met wonen in Praag, een van de topbestemmingen voor internationale studenten.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

AMBIS BUDOVA-14

Verwerf diepgaande zakelijke kennis

Bij Ambis University gaan we verder dan het leren van tekstboekinformatie. Al onze docenten geven les vanuit een overvloed aan praktijkervaring en hebben belangrijke functies bekleed in hun vakgebied. Naast het leren in onze kleine klaslokalen, bezoekt u echte bedrijven en ziet u hoe zij de theorie in praktijk brengen.

Echt onderwijs in Praag

De hoofdstad wordt beschouwd als een van de topbestemmingen voor internationale studenten vanwege de betaalbaarheid, de hoogwaardige universiteiten en het rijke sociale leven.

Praag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste zakencentra van Europa. Als een van de snelst groeiende economieën in Europa trekt Tsjechië enkele van 's werelds toonaangevende bedrijven aan.

Ambis University","author_url":"","source":""}" />

campus

Locaties

  • Prague

    Lindnerova 575/1, 180 00 Praha 8-Libeň Czech Republic, , Prague

    Vragen