Keystone logo
American University in the Emirates

American University in the Emirates

American University in the Emirates

Invoering

Het motto van de American University in the Emirates (AUE) is "Niets is onmogelijk." De universiteit moedigt studenten door middel van deze krachtige zin aan om uit te blinken in hun studie en werkplek via een Pathway naar succes.

De AUE is in 2006 opgericht met accreditatie van de Commission of Academic Accreditation (CAA) onder de paraplu van het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek in de Verenigde Arabische Emiraten. De AUE heeft te maken gehad met een toename van het aantal studenten uit 25 landen en volgt het Amerikaanse model van hoger onderwijs met een algemeen onderwijsprogramma en credit-urensysteem. De universiteit heeft zeven hogescholen - Media en Massacommunicatie, Bedrijfskunde, Recht, Design, Computerinformatietechnologie, Beveiliging en Global Studies en Onderwijs - met programma's die inspelen op de huidige en toekomstige behoeften van de markt.

Studenten kiezen uit verschillende specialisaties, waarvan vele uniek zijn in het Midden-Oosten. Gerenommeerde professoren met PhD's van over de hele wereld bouwen het vertrouwen, de kennis en de vaardigheden van studenten op met een reeks undergraduate en graduate degree-programma's.

De AUE past nieuwe technologieën aan en gebruikt innovatieve lesmethoden om leiders in hun vakgebied te creëren. De AUE studeert leiders af, geen volgers, CEO's, geen werknemers, en denkers en probleemoplossers, geen passieve studenten, die bijdragen aan de vooruitgang van de Verenigde Arabische Emiraten.

De AUE stelt de behoeften van studenten voorop. De universiteit bevordert de prestaties van studenten door klassikale training en partnerschapsovereenkomsten te gebruiken om studenten praktische, praktische ervaring te geven.

De AUE is gevestigd in een geweldig land en een stad van wereldklasse waarvan de leiders begrijpen dat hoger onderwijs economisch concurrentievermogen, innovatie, sociale mobiliteit, veiligheid en geluk stimuleert. De universiteit is er trots op het leven van studenten te verbeteren en het welzijn van de regio te bevorderen.

AUE Vision

De American University in the Emirates (AUE) streeft ernaar om lokaal en regionaal een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs te zijn en biedt Pathway om creatieve, effectieve en productieve leden van de gemeenschap te worden.

AUE-missie

De American University in the Emirates is een gemengde instelling voor het verlenen van niet-gegradueerden en afgestudeerden die zich inzet om studenten als wereldburgers voor te bereiden op toekomstige loopbaanambities en levenslang leren door middel van kwalitatief hoogstaand onderwijs, onderzoek en servicemogelijkheden.

AUE kernwaarden

 • Verbeter de kwaliteit van leven
 • Respect en waardigheid
 • Gelijke kansen en erkenning
 • Openheid, vertrouwen en integriteit
 • Innovatie en creativiteit
 • Persistence and Entrepreneurialism
 • Rentmeesterschap en economische levensvatbaarheid
 • Veiligheid en milieuverantwoordelijkheid
 • Teamwerk en partnerschap

Doelen doelstellingen

Bied hoogwaardige academische programma's die het succes van studenten als professionals en positieve bijdragers aan hun verschillende gemeenschappen mogelijk maken

 • Zorg voor een kwalitatief hoogstaand algemeen onderwijsprogramma met een rigoureus beoordelings- en verbeteringsplan
 • Bieden en onderhouden van hoogwaardige en marktrelevante undergraduate en graduate programma's
 • Handhaaf een rigoureus academisch beoordelingsplan dat continue verbetering omvat
 • Rekruteer hooggekwalificeerde docenten en behoud ze via facultaire ontwikkelingsinitiatieven

Bevorderen en ondersteunen van academisch onderzoek

 • Stimuleer academisch onderzoek door onderzoeksverwachtingen, evaluatie, promotie en voortzetting van het dienstverband bij AUE te stellen
 • Institutionele onderzoekspartnerschappen ontwikkelen
 • Ondersteuning bieden aan facultair onderzoek

Verbeteren en uitbreiden van studenten- en academische ondersteuningsdiensten op basis van best practices

 • Betrek elk van de studentenondersteuningseenheden om initiatieven te ontwikkelen en te implementeren om aan te tonen dat ze bijdragen aan het verbeteren van het leren van studenten
 • Strategieën ontwikkelen om de betrokkenheid bij de alumnigemeenschap te vergroten
 • De betrokkenheid van het Guidance and Counseling Centre uitbreiden en versterken om de leeromgeving te verrijken
 • Verbeter de academische ondersteuningsdiensten bij AUE om de studentenretentie te vergroten
 • Verbeter de ervaring van studenten op de campus

Neem deel aan duurzame praktijken op het gebied van financiën, gezondheid, veiligheid en risicobeheer

 • Integreer het institutionele jaarlijkse planningsproces met de institutionele budgetteringsprocessen door fondsen toe te wijzen voor alle institutionele doelen
 • Diversifieer en verhoog institutionele bronnen (subsidies en schenkingen) en hoeveelheid inkomsten
 • Zorgen voor naleving van de normen voor gezondheid, veiligheid en toegankelijkheid voor mensen met speciale behoeften
 • Implementeer strategische praktijken voor inschrijvingsbeheer om langetermijnrelaties met middelbare scholen, regionale/internationale wervingsinitiatieven voor studenten op te nemen om de inschrijving van studenten te verbeteren
 • Gebruik de marketingkanalen voor institutionele branding

Integreer kwaliteitsmanagement en institutionele effectiviteitsprocessen in de hele universiteit om verbetering te zoeken door resultaten te gebruiken

 • Ervoor zorgen dat AUE het institutionele effectiviteitsproces (kwaliteitsbeheer) verbetert, implementeert en in praktijk brengt
 • Herzien, herzien en implementeren van de organisatiestructuur om de institutionele middelen te optimaliseren met mensen, fondsen en ruimte
 • Accreditatie op instellingsniveau zoeken en behouden door naleving aan te tonen

Statistieken

 • 19 programma's
 • 25 specialisaties
 • 1: 16.5 Faculteit - Studentenverhouding
 • 17,47 miljoen (AED) aan beurzen
 • 3080+ alumni wereldwijd

  Campusfuncties

  Veiligheid

  De veiligheid van studenten en medewerkers staat bij AUE hoog in het vaandel. Beveiligingspersoneel beveiligt en bewaakt de AUE-campus 24/7 en zorgt voor de veiligheid en beveiliging van studenten, docenten en medewerkers op de campus. De campus is volledig uitgerust met de nieuwste CCTV-technologie en DIAC bewaakt de directe omgeving via een eigen CCTV-systeem. Overtredingen en beveiligingsincidenten dienen gemeld te worden aan het beveiligingspersoneel.

  Parkeren en vervoer

  AUE-studenten, docenten, medewerkers en bezoekers hebben toegang tot verschillende gratis parkeerplaatsen. Naast de parkeerfaciliteiten zijn er op verzoek vervoersdiensten beschikbaar voor studenten. De shuttlebus verzorgt momenteel het vervoer van en naar de Emiraten van Dubai en Sharjah. Voor meer informatie kunnen studenten contact opnemen met Transportation Services in de General Services Department op de begane grond van blok 6 of via e-mail op [email protected].

  Recreatieve voorzieningen

  AUE-studenten hebben toegang tot recreatieve voorzieningen die studenten betrekken bij gemeenschappelijke activiteiten zoals videogames en ander amusement. Op de begane grond van Blok 6 is het recreatiegebied beschikbaar voor alle AUE-studenten. Daarnaast is er een buitenbasketbalveld in het DIAC-complex.

  AUE Boekhandel

  AUE heeft een eigen boekhandel op de begane grond van de AUE-campus waar studenten studieboeken en benodigdheden kunnen kopen.

  Gebedsruimte

  Op de tweede verdieping van blok 7 zijn gebedsruimtes voor mannen en vrouwen beschikbaar voor studenten, medewerkers en bezoekers.

  Diensten voor verloren en gevonden voorwerpen

  Lost & Found Services bewaart onbeheerde items die op de AUE-campus zijn gevonden en die op elk moment door de eigenaar kunnen worden opgehaald. Als u informatie wilt hebben over een verloren voorwerp, kunt u terecht bij Lost & Found Services van de afdeling Algemene Diensten op de begane grond van Blok 6.

  Eetgelegenheden

  De Food Court bevindt zich binnen de autoriteit van Dubai International Academic City (DIAC) met een divers aanbod aan internationale restaurants en coffeeshops. Daarnaast bevindt zich buiten de AUE-campus een minimarkt.

  Gezondheidszorg

  Een ambulance is 24/7 beschikbaar voor de ingang van blok 6. Deze biedt medische zorg aan studenten, docenten en personeel in geval van nood. Indien nodig wordt gratis vervoer naar het ziekenhuis aangeboden. AUE biedt ook verzekeringen die ongevallen dekken die op de campus kunnen plaatsvinden.

  AUE-bibliotheek

  De bibliotheek faciliteert leren in een productieve omgeving en is een vredige, stille ruimte voor alle studenten. De Bibliotheek bevindt zich op de begane grond van Blok 6.

  Studentenresidentie

  AUE faciliteert op verzoek accommodatie voor studenten. Het is een huisvesting buiten de campus waar de universiteit volledige toegang tot heeft. AUE draagt echter geen juridische of financiële verantwoordelijkheid voor accommodatie die op deze manier kan worden beveiligd.

  geldautomaten

  Geldautomaten bevinden zich in de open ruimte naast de Food Court.

  Kopieercentrum

  Voor al het kopiëren, printen, documentatie en lamineren gaat u naar het Copy Center voor een betaalbare, professionele en snelle service die wordt aangeboden aan AUE-studenten, docenten en personeel. Het Copy Center bevindt zich op de begane grond in blok 6.

   Locaties

   • Dubai

    Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

    Opleidingen

    Vragen