Keystone logo
Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Invoering

Over Amity

Meer dan vijfentwintig jaar geleden opgericht, is de Amity Education Group vandaag een toonaangevende onderwijsgroep die wereldwijd gebenchmarkteerd onderwijs biedt, van kleuterscholen tot Ph.D. niveau. Met 150.000 studenten wereldwijd heeft Amity's snel uitbreidende netwerk van wereldwijd gebenchmarkteerde instellingen geresulteerd in campussen in Dubai, Londen, Singapore, New York, Mauritius, China en Roemenië met verdere plannen om campussen te vestigen in 25 landen. Amity's focus op baanbrekende innovaties in de wetenschap

campus

De Amity Education Group is tegenwoordig een van de toonaangevende particuliere non-profit onderwijsgroepen in India en biedt wereldwijd gebenchmarkteerd onderwijs vanaf kleuterscholen tot Ph.D. niveau.

Beginnend met campussen in India, heeft Amity tegenwoordig campussen over de hele wereld en wil het de komende jaren campussen hebben in 25 landen. DIAC is de thuisbasis van Amity University in Dubai. Amity's focus op baanbrekende innovaties op het gebied van wetenschap en technologie, een wereldwijd gebenchmarkte infrastructuur en recordbaanaanbiedingen hebben direct geresulteerd in Amity-instituten die opkomen onder de meest gewilde onderwijsbestemmingen.

Top gerangschikte instituten

Amity University en haar instellingen, waaronder Amity Business School, Amity School of Engineering

Deze ranglijsten zijn gegeven op verschillende parameters, waaronder infrastructuur, academische excellentie, curriculum en onderzoek.

Onderzoeksfocus

De case study-initiatieven

Als onderdeel van de samenvloeiing van de universiteit met de regio, huisvest Amity University Dubai een Midden-Oosten Centric Case Center, dat in grote mate bijdraagt ​​aan een dieper inzicht in het bedrijfsleven in de regio. De cases worden gehost bij de grootste wereldwijde repository van managementcases, artikelen en boeken die bekend staan ​​als 'The Case Center'. Naast dit casestudywerk heeft de universiteit ook een compendium gepubliceerd van case studies uit het Midden-Oosten, geschreven door de interne faculteit.

Interesse in de casestudies is wereldwijd en komt niet alleen van universiteiten maar ook van de bedrijfswereld. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in Management curricula in intuïties zoals de University of Cranfield, de University of Maryland en de University of the Witwatersrand. Daarnaast organisaties van het kaliber van McKinsey

Deze populariteit wordt gedeeltelijk verklaard door de adem van de studies, omdat ze gebieden bestrijken die uiteenlopen van de vrije zones van de VAE; conglomeraten in de vorm van Landmark en Emaar, en multinationals als Nokia en Yum! (in het midden Oosten); overheidsprogramma's zoals Takamul en Nitaqat; of de impact van de Expo 2020 op verschillende sectoren van de VAE-economie. Daarom bieden ze een stimulerende ervaring voor studenten, omdat ze worden gestimuleerd om te beraadslagen over mogelijke haalbare oplossingen voor de benadrukte authentieke situaties. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat de missie van Amity om de leerervaring van studenten over de hele wereld te verrijken is gegarandeerd.

Topplaatsingen

Amity University, Dubai heeft zijn aanwezigheid in de bedrijfswereld in de VAE kenbaar gemaakt in een korte tijdspanne van zijn bestaan ​​in de VAE.

Het is een gewenste bron van versoberde werving door toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren geworden door de reikwijdte van duurzame activiteiten van het Corporate Resource Center (CRC) op de campus. De jaarlijkse plaatsingsweek van de universiteit, gehouden in de maanden maart / april, is een grote aantrekkingskracht in de bedrijfswereld. Meer dan 35 topbedrijven bezochten de campus dit jaar tijdens de plaatsingsweek, waaronder enkele van de beste bedrijven in de jaarlijkse lijst van Great Places to Work van gewenste werkgevers in het Midden-Oosten, zoals Danzas, kleding UAE

Afgezien hiervan ondersteunt het CRC ook actief alle studenten in hun naadloze en effectieve overgang van de klas naar de werkplek. Dit wordt bereikt door sessies over cv schrijven, vaardigheden voor het afhandelen van interviews, kritisch denken, schijngespreksessies, blootstelling aan rolmodellen uit de industrie via de gastlezingenreeks, alumni-interacties en tijdige bedrijfsbezoeken. Het specifieke stageprogramma van twee maanden in de maand juli

Alumni Network

Het koesteren en koesteren van onze relaties met de alumnus van Amity vormt de kern van ons bestaan ​​als een centrum van academische excellentie. Alumni Netwerken zijn een belangrijk platform voor netwerken, zowel sociaal als professioneel, wereldwijd.

Als onderdeel van ons streven om meer Alumni te betrekken bij de institutionele activiteiten, heeft het Corporate Resource Center het Amity Alumni Masters Forum.

Dit forum is een platform om de Alumni te presenteren als een rolmodel en ambassadeur voor onze studenten en ze vervolgens te integreren in het BUDDY / MENTOR-programma op de campus. Via dit forum delen alumni-rolmodellen geheimen van succes met studenten op de campus als 'Alumni Masters'. De studenten hebben de mogelijkheid om oog in oog te staan ​​met de CEO van een bedrijf van een miljard dollar of de routes te begrijpen om de favoriete sector binnen te gaan bij een succesvolle manager van het beste bedrijf in de sector.

Zulke ervaringen kunnen de toekomst bepalen voor studenten, en het Amity Alumni Masters Forum stelt hen beschikbaar voor studenten van Amity Dubai. Terwijl ze hun leven en carrière opbouwen, dienen ze als mentoren en rolmodellen voor huidige studenten.

Door studenten de kans te geven om te communiceren met enkele van de meest invloedrijke alumni van Amity University, krijgen studenten een ander perspectief op succes. Studenten die alleen een biografie over iemand lezen, begrijpen misschien niet de ontberingen en mislukkingen die ze op weg naar succes hebben doorstaan.

Het programma maakt gebruik van de ervaring en wijsheid binnen de alumni van Amity, waardoor succesvolle afgestudeerden terug naar de campus komen om te communiceren met studenten en docenten. Via verschillende evenementen en bijeenkomsten leren studenten over het leven van de 'meester' voorbij een cv, slechte tijden en goed.

Bijna niemand krijgt het bij de eerste poging goed, en door studenten bloot te stellen aan het idee dat tegenslag en falen uiteindelijk tot iets positiefs kunnen leiden, en dus zijn ze veel beter voorbereid als ze hun eigen loopbaan beginnen.

Alumni Masters zijn mannen en vrouwen uit verschillende beroepen die nieuwe normen hebben gesteld voor prestatie waarmee anderen zichzelf meten. En voor elk van hen was hun Amity University-opleiding het begin van hun succes.

Het programma probeert ook alumni te sponsoren (in al onze Executive MBA-programma's, als ze hun vaardigheden willen verbeteren) als een stap in de richting van het algehele succes van het programma en voeg prominente Amity-alumni met unieke kwalificaties toe aan onze rol van Alumni Masters .

Locaties

  • Dubai

    Amity University Dubai, , Dubai

Vragen