Keystone logo
Anglia Ruskin University BSc (Hons) in internationaal bedrijfsbeheer
Anglia Ruskin University

BSc (Hons) in internationaal bedrijfsbeheer

Cambridge, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* Britse studenten: £ 9.250 per jaar | internationale studenten: £ 15.000 per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Beheers de complexiteit van internationaal bedrijfsbeheer en doe de kennis en vaardigheden op die u nodig hebt om een managementrol te vervullen.

Je weet dat de zakenwereld van vandaag verbonden, snel en innovatief is; dat de industrie creatieve denkers en nieuwe ideeën nodig heeft. En je wilt afstuderen met kennis die fris en relevant is. Onze International Business Management-graad zorgt ervoor dat je precies dat doet.

Door voor ARU te kiezen, kun je studeren in Cambridge, een echte internationale stad, een semester in het buitenland doorbrengen en een jaar stage lopen bij een bedrijf naar keuze. Het is jouw kans om je toekomst vorm te geven.

Werkgevers zijn op zoek naar afgestudeerden die niet alleen overleven, maar zich ontwikkelen en gedijen in een wereldwijde zakelijke omgeving. Het is onze rol om u te helpen die persoon te worden.

We realiseren ons dat mensen op verschillende manieren en om verschillende redenen zaken doen. Maar we weten ook dat een aantal gemeenschappelijke problemen ten grondslag liggen aan alle moderne zakelijke ondernemingen, zoals duurzaamheid, intercultureel bewustzijn, globalisering en innovatie.

Onze BSc (Hons) International Business Management-graad richt zich op deze complexe problemen en hoe u ze kunt beheren.

We begrijpen dat terwijl je hier bent om te leren, je ook de basis legt voor je toekomstige carrière. Wij willen u helpen uw inzetbaarheid te vergroten en dat doen we op drie manieren.

Ten eerste organiseren we regelmatig bezoeken van werkgevers, gastsprekers en zakelijke evenementen, zodat je een netwerk kunt opbouwen voor als je afstudeert.

Tijdens je opleiding International Business Management profiteer je ook van lezingen en seminars over het opstellen van cv's, het zoeken naar werk, het opdoen van werkervaring en meer.

En tot slot werken we samen met werkgevers om ervoor te zorgen dat je afstudeert met de kennis, vaardigheden en capaciteiten waarnaar ze op zoek zijn. Ze helpen ons te beoordelen wat we onderwijzen en hoe we het onderwijzen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u aan projecten werkt die de behoeften en prioriteiten van het bedrijf weerspiegelen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Arts (Hons) in Bedrijfsmanagement (International Business)
  • Barcelona, Spanje
 • Bachelor in internationaal management - Boedapest
  • Paris, Frankrijk
  • Budapest, Hongarije
 • Bachelor in internationaal management - Frankrijk
  • Paris, Frankrijk
  • Lyon, Frankrijk