Keystone logo
Anglo-American University BA in bedrijfskunde: bedrijfseconomie
Anglo-American University

BA in bedrijfskunde: bedrijfseconomie

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De BA in Business Administration: Bedrijfseconomie is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel Amerikaanse als Europese BA-graden voor één prijs. Bedrijfseconomie is een kwantitatief gerichte concentratie die studenten een uitgebreid overzicht biedt van economie, wiskunde en zakelijke communicatie.

De BA in Business Administration: Bedrijfseconomie is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel Amerikaanse als Europese BA-graden voor één prijs. Het programma wordt verzorgd door een internationale faculteit met topkwalificaties en ervaring in de zakenwereld. We zetten ons in voor een gepersonaliseerd onderwijsmodel: in het voorjaar van 2020 bedroeg de gemiddelde klasgrootte in bedrijfskundige bacheloropleidingen 18 studenten!

Bedrijfseconomie is een kwantitatief gerichte concentratie die studenten een uitgebreid overzicht biedt van economie, wiskunde en bedrijfscommunicatie. De concentratie stelt studenten in staat om te begrijpen hoe bedrijven functioneren vanuit een economisch perspectief, evenals hoe economische beslissingen worden genomen, zowel op bedrijfsniveau als op het niveau van een rationeel individu. Als onderdeel van de concentratie zullen studenten ook real-life ervaring opdoen met het werken in een analytisch bedrijf of andere bedrijven.

Na voltooiing van deze concentratie zullen studenten in staat zijn om hun gedetailleerde kennis van expertconcepten aan te tonen met behulp van de juiste terminologie van experts en empirische hulpmiddelen, en om probleemoplossende vaardigheden aan te tonen met behulp van methoden uit de economie.

Het toegekende bachelordiploma wordt gelijktijdig erkend als een Bachelor of Arts (BA) in de Verenigde Staten, volgens de accreditatie van de AAU door de WASC Senior College and University Commission, en als een Bakalář (Bc.) in de Tsjechische Republiek, volgens de accreditatie van de AAU door de Nationaal Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs (NABHE). Afgestudeerden kunnen kiezen of ze de Amerikaanse postnominale of de Tsjechische prenominale titel willen gebruiken.

Deze concentratie is geaccrediteerd door het National Accrediting Bureau for Higher Education. De voltooiing ervan wordt vermeld op de cijferlijst, het diploma en het diplomasupplement.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen