Keystone logo
Anglo-American University BA in bedrijfskunde: boekhouding en financiën
Anglo-American University

BA in bedrijfskunde: boekhouding en financiën

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De BA in Business Administration: Accounting en Finance is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel Amerikaanse als Europese BA-graden voor één prijs. Het programma wordt verzorgd door een internationale faculteit met topkwalificaties en ervaring in de zakenwereld. We zetten ons in voor een gepersonaliseerd onderwijsmodel: in het voorjaar van 2020 bedroeg de gemiddelde klasgrootte in bedrijfskundige bacheloropleidingen 18 studenten!

In deze concentratie maken studenten zich vertrouwd met de kernaspecten van boekhouding en financiën. De cursussen zijn bedoeld om de kennis van studenten op het gebied van boekhouding, rapportage, bankwezen, kapitaalmarkten en portefeuillebeheer geleidelijk te verdiepen. Gezien het toenemende aantal en de omvang van fraude en oneerlijke praktijken op deze gebieden, richt de module zich ook sterk op bedrijfsethiek en de ethiek van kapitaalmarkten. Als onderdeel van de concentratie zullen studenten ook praktijkervaring opdoen met het werken in een groot bedrijf of een accountantsbedrijf.

Na voltooiing van deze modules kunnen studenten succesvol werken in de bovengenoemde velden en hebben ze de mogelijkheid om financiële informatie die relevant is voor een bedrijf en zijn omgeving vast te leggen, te classificeren, te analyseren, samen te vatten, te interpreteren en te communiceren.

Het toegekende bachelordiploma wordt gelijktijdig erkend als een Bachelor of Arts (BA) in de Verenigde Staten, volgens de accreditatie van de AAU door de WASC Senior College and University Commission, en als een Bakalář (Bc.) in Tsjechië, volgens de accreditatie van de AAU door de Nationaal Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs. Afgestudeerden kunnen kiezen of ze de Amerikaanse postnominale of de Tsjechische prenominale titel willen gebruiken.

Deze concentratie is geaccrediteerd door het National Accrediting Bureau for Higher Education. De voltooiing ervan wordt vermeld op de cijferlijst, het diploma en het diplomasupplement.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen