Keystone logo
Anglo-American University BA in bedrijfskunde: economie en financiën
Anglo-American University

BA in bedrijfskunde: economie en financiën

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De BA in Business Administration: Economie en Financiën is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel Amerikaanse als Europese BA-graden voor één prijs. De concentratie in Economie en Financiën geeft studenten een waardevolle basis voor theoretisch en empirisch onderzoek op deze gebieden. De cursussen bieden een sleutelcombinatie van de meest cruciale ondernemers- en financiële onderwerpen, samen met de kern van economische analyse.

De BA in Business Administration: Economie en Financiën is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel Amerikaanse als Europese BA-graden voor één prijs. Het programma wordt verzorgd door een internationale faculteit met topkwalificaties en ervaring in de zakenwereld. We zetten ons in voor een gepersonaliseerd onderwijsmodel: in het voorjaar van 2020 bedroeg de gemiddelde klasgrootte in bedrijfskundige bacheloropleidingen 18 studenten!

De concentratie in Economie en Financiën geeft studenten een waardevolle basis voor theoretisch en empirisch onderzoek op deze gebieden. De cursussen bieden een sleutelcombinatie van de meest cruciale ondernemers- en financiële onderwerpen, samen met de kern van economische analyse. De concentratie laat zien hoe het bedrijfsleven en de financiële sector functioneren, wat hun rol is in de moderne economie en hoe de belangrijkste analytische instrumenten op deze gebieden kunnen worden toegepast. Als onderdeel van het programma krijgen studenten ook praktijkervaring met werken in een internationale onderneming of in de bank- of kapitaalsector.

Na voltooiing van deze concentratie kunnen studenten denken als economen en beschikken ze over de kwantitatieve en institutionele kennis die nodig is om praktische problemen op financieel gebied met succes op te lossen.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen