Keystone logo
Anglo-American University BA in bedrijfskunde (hoofdvak)
Anglo-American University

BA in bedrijfskunde (hoofdvak)

Prague, Tsjechië

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De BA in Business Administration (Major) is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel een Amerikaans als een Europees BA-diploma voor één prijs. Het programma wordt verzorgd door een internationale faculteit met topkwalificaties en ervaring in de zakenwereld.

Dit programma is ideaal voor studenten die op zoek zijn naar brede kennis op het gebied van bedrijfs- en markteconomie, management, marketing en financiën. Deze optie is geschikt voor studenten wier primaire doel de breedte, in plaats van de diepte, van kennis op een specifiek gebied is, voor het overbrengen van studenten die mogelijk cursussen hebben gevolgd die overeenkomen met deze algemene aanpak, of voor studenten met een creatieve inslag die wensen te bedenken hun eigen lesprogramma.

Studenten van de uitgebreide major zullen theorie in de klas combineren met probleemoplossing in de echte wereld, inclusief praktische ervaring bij een bedrijf in het gebied van hun keuze. Ze zullen zowel kwalitatieve als kwantitatieve denkvaardigheden ontwikkelen terwijl ze bedreven worden in vreemde talen, communicatie en schrijven. Als afgestudeerden zullen studenten van de uitgebreide major voorbereid zijn op de meest competitieve en dynamische banen op de markt, en in staat zijn om hun eigen loopbaanontwikkeling te beheren, evenals de ontwikkeling van andere individuen en groepen.

Buiten het klaslokaal kun je lid worden van studentenclubs zoals de Business Club of deelnemen aan praktijkgerichte programma's zoals het International Consulting Program. Het Career Centre van AAU verbindt studenten ook elk jaar met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

Voor de opleiding Bedrijfskunde (Major) zijn de volgende minoren beschikbaar:

  • Internationale relaties
  • Politicologie
  • Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur

Het toegekende bachelordiploma wordt gelijktijdig erkend als een Bachelor of Arts (BA) in de Verenigde Staten, volgens de accreditatie van de AAU door de WASC Senior College and University Commission, en als een Bakalář (Bc.) in de Tsjechische Republiek, volgens de accreditatie van de AAU door de Nationaal Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs (NABHE). Afgestudeerden kunnen kiezen of ze de Amerikaanse postnominale of de Tsjechische prenominale titel willen gebruiken.

toelatingen

Over de school

Vragen