Keystone logo
Anglo-American University BA in bedrijfskunde: management
Anglo-American University

BA in bedrijfskunde: management

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** per graad

Invoering

De BA in Business Administration: Management is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel Amerikaanse als Europese BA-diploma's voor een enkele prijs. De Management-concentratie biedt studenten een diepgaand inzicht in hoe bedrijven functioneren vanuit operationele, management-, marketing- en HR-perspectieven.

Het programma wordt geleverd door een internationale faculteit met topkwalificaties en ervaring in het bedrijfsleven. We zetten ons in voor een gepersonaliseerd onderwijsmodel: in het voorjaar van 2020 was de gemiddelde klasgrootte in zakelijke niet-gegradueerde studies 18 studenten!

De modules van de concentratie zijn gericht op het ontwikkelen van de theoretische en praktische managementkennis die werkgevers tegenwoordig nodig hebben. De nadruk wordt gelegd op de studie van internationaal zakendoen en is gebaseerd op zowel kwalitatieve als kwantitatieve analyse. Het programma biedt toonaangevende managementkennis gecombineerd met praktische ervaring in de sector door middel van studentenprojecten in samenwerking met bedrijven en non-profitorganisaties.

Na voltooiing van alle modules hebben studenten een goed begrip ontwikkeld van management, effectieve communicatie en bedrijfsrelevante computerinformatiesystemen.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen