Keystone logo
Anglo-American University BA in bedrijfskunde: mensenbeheer en leiderschap
Anglo-American University

BA in bedrijfskunde: mensenbeheer en leiderschap

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

Invoering

COVID-19-informatie en bronnen

De BA in Business Administration: People Management and Leadership is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel een Amerikaans als een Europees BA-diploma voor een enkele prijs. De concentratie Management en Leiderschap richt zich op human resources management met speciale nadruk op leiderschap, zowel op team- als individueel niveau.

De BA in Business Administration: People Management and Leadership is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel een Amerikaans als een Europees BA-diploma voor een enkele prijs. Het programma wordt geleverd door een internationale faculteit met topkwalificaties en ervaring in het bedrijfsleven. We zetten ons in voor een gepersonaliseerd onderwijsmodel: in de marketing van het voorjaar van 2020 was de gemiddelde klasgrootte in zakelijke niet-gegradueerde studies 18 studenten!

De concentratie Management en Leiderschap richt zich op human resources management met speciale nadruk op leiderschap, zowel op team- als individueel niveau. Daarnaast leren de studenten vaardigheden op het gebied van projectmanagement en effectieve communicatie en verwerven zij kennis van organisatietheorie en toegepaste psychologie. Gezien de multiculturele aard van de studenten en het onderwijzend personeel, zal speciale nadruk worden gelegd op management en leiderschap in de multiculturele omgeving van transnationale ondernemingen.

De afgestudeerden van deze concentratie zullen niet alleen bekwame people managers worden in toonaangevende bedrijven, maar zullen ook in staat zijn om hun eigen teams als ondernemers te leiden.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen