Keystone logo
Anglo-American University BA in bedrijfskunde: ondernemerschap
Anglo-American University

BA in bedrijfskunde: ondernemerschap

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** per graad

Invoering

De BA in Business Administration: Entrepreneurship is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel Amerikaanse als Europese BA-diploma's voor een enkele prijs. De concentratie Ondernemerschap biedt studenten de praktische praktische ervaring van het runnen van een bedrijf en ontwikkelt hun operationele, management-, marketing- en interpersoonlijke vaardigheden.

Het programma wordt geleverd door een internationale faculteit met topkwalificaties en ervaring in het bedrijfsleven. We zetten ons in voor een gepersonaliseerd onderwijsmodel: in het voorjaar van 2020 was de gemiddelde klasgrootte in zakelijke niet-gegradueerde studies 18 studenten!

De modules van deze concentratie balanceren theoretische en praktische kennis die cruciaal is voor het opzetten en runnen van bedrijven op lokale en internationale schaal. De nadruk wordt gelegd op praktische ervaring en het vermogen om kwalitatieve en kwantitatieve analyse te gebruiken om doelen te bereiken. De concentratie levert kennis op het gebied van leiderschap en management in combinatie met praktijkervaring via het bouwen en managen van een echt bedrijf.

Na het voltooien van deze concentratie hebben studenten gedegen theoretische en praktische kennis verworven, ervaring op het gebied van leiderschap, management, effectieve communicatie met zakelijke partners en binnen bedrijven, evenals kennis van bedrijfsinformatiesystemen.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen