Keystone logo
Anglo-American University BA in Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur: Kunst en Maatschappij
Anglo-American University

BA in Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur: Kunst en Maatschappij

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De Bachelor of Arts in Humanities, Society and Culture: Arts and Culture is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat modern en interdisciplinair onderwijs biedt in de kunsten en de rol van culturele productie in de samenleving. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

De BA in Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur: Kunst en Maatschappij-concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in kunst en de rol van culturele productie in de samenleving, en omvat de studie van kunst in al zijn aspecten: filosofisch, praktisch en historisch.

De concentratie onderzoekt de verschillende manieren waarop kunst functioneert binnen en zich verhoudt tot verschillende gemeenschappen, culturen en samenstellende doelgroepen. Dit is een concentratie voor studenten die geïnteresseerd zijn in kunstadministratie en het faciliteren van artistieke en creatieve projecten in het onderwijs en in gemeenschappen.

Buiten het klaslokaal kun je ook lid worden van studentenclubs zoals Model UN en Film Club, actuele politieke kwesties bespreken met professoren en lokale experts tijdens een evenement als 'Professors in the Pub' of langskomen bij een van onze filmavonden of poëzielezingen in de bibliotheek met professoren en internationaal gepubliceerde auteurs.

AAU's Career Center brengt ook elk jaar studenten in contact met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

Het toegekende bachelordiploma wordt gelijktijdig erkend als een Bachelor of Arts (BA) in de Verenigde Staten, volgens de accreditatie van de AAU door de WASC Senior College and University Commission, en als een Bakalář (Bc.) in de Tsjechische Republiek, volgens de accreditatie van de AAU door de Nationaal Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs (NABHE). Afgestudeerden kunnen kiezen of ze de Amerikaanse postnominale of de Tsjechische prenominale titel willen gebruiken.

Deze concentratie is geaccrediteerd door de Academische Raad van Anglo-American University . De voltooiing ervan wordt vermeld op de cijferlijst en het diplomasupplement.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen