Keystone logo
Anglo-American University BA in Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur: Sociologie, Psychologie en Leiderschap
Anglo-American University

BA in Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur: Sociologie, Psychologie en Leiderschap

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De Bachelor of Arts in Humanities, Society and Culture: Sociology, Psychology, and Leadership is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat modern en interdisciplinair onderwijs biedt in humanitaire kwesties en hoe deze omgaan met samenlevingen en culturen. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

De concentratie Sociologie, Psychologie en Leiderschap biedt studenten een breed inzicht in deze gebieden, inclusief de belangrijkste theoretische concepten en praktische toepassingen op deze gebieden.

In dit programma onderzoeken studenten het gedrag en de mentale processen terwijl ze zich bezighouden met een systematische studie van individuen in relatie tot hun samenleving. Studenten leren over de organisatie, het management en hoe ze sociale omgevingen kunnen creëren waarin individuen gedijen. Psychologie, sociologie en leiderschap worden onderzocht vanuit de multidisciplinaire perspectieven van sociale wetenschappen, cultuur, kunst, film en taal. Studenten leren complexe theoretische en praktische problemen binnen diverse contexten te identificeren, aan te pakken en op te lossen.

Buiten het klaslokaal kun je ook lid worden van studentenclubs zoals Model UN en Film Club, actuele politieke kwesties bespreken met professoren en lokale experts tijdens een evenement als 'Professors in the Pub' of langskomen bij een van onze filmavonden of poëzielezingen in de bibliotheek met professoren en internationaal gepubliceerde auteurs.

AAU's Career Center brengt ook elk jaar studenten in contact met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen