Keystone logo
Anglo-American University BA in Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur: Taal, Communicatie en Cultuur
Anglo-American University

BA in Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur: Taal, Communicatie en Cultuur

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

CZK 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** per graad

Invoering

De Bachelor of Arts in Humanities, Society and Culture: Language, Communication and Culture is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat een moderne en interdisciplinaire opleiding biedt in humanitaire kwesties en hoe deze omgaan met samenlevingen en culturen. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

Studenten leren effectieve communicatieve vaardigheden te herkennen en te gebruiken die hen in staat zullen stellen om complexe theoretische en praktische problemen in diverse en evoluerende contexten aan te pakken en op te lossen. Ze zullen een begrip ontwikkelen van taalkundige, semiotische, psychologische, sociale en antropologische perspectieven op communicatie.

Buiten het klaslokaal kun je ook lid worden van studentenclubs zoals Model UN en Film Club, actuele politieke kwesties bespreken met professoren en lokale experts tijdens een evenement als 'Professors in the Pub' of langskomen bij een van onze filmavonden of poëzielezingen in de bibliotheek met professoren en internationaal gepubliceerde auteurs.

Het Career Center van AAU verbindt studenten ook elk jaar met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen