Keystone logo
Anglo-American University BA in geesteswetenschappen, samenleving en cultuur: politiek en samenleving
Anglo-American University

BA in geesteswetenschappen, samenleving en cultuur: politiek en samenleving

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

Invoering

COVID-19-informatie en bronnen

De Bachelor of Arts in Humanities, Society and Culture: Politics and Society is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat een moderne en interdisciplinaire opleiding biedt in politiek en hoe deze interageert met samenleving en cultuur. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

De BA in Humanities, Society and Culture: Politics and Society is een studie van politiek vanuit politieke wetenschappen en andere sociaalwetenschappelijke perspectieven met speciale nadruk op democratische transformatie in het moderne Europa. Studenten genieten van een interdisciplinair programma dat wordt gegeven door een internationale faculteit van specialisten uit Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen. Samen onderzoeken ze hoe politieke ideeën worden vormgegeven en gemanipuleerd in verschillende sociale contexten.

In een mondiale, onderling verbonden wereld zijn samenlevingen nauwer dan ooit met elkaar verbonden. Wat betekent dit voor de toekomst van nationale regeringen, en hoe heeft moderne technologie samenlevingen opnieuw gedefinieerd om bestuurd te worden? De BA in Humanities, Society and Culture: Politics and Society-programma is ontworpen om een algemeen inzicht te geven in hoe politiek en samenleving op elkaar inwerken vanuit perspectieven van sociologie, antropologie, religie, psychologie en economie.

Geesteswetenschappen, Maatschappij en Cultuur: Studenten Politiek en Maatschappij ontwikkelen kritische denk-, communicatie- en onderzoeksvaardigheden die essentieel zijn voor een loopbaan bij de overheid, politiek, journalistiek, diplomatie en het bedrijfsleven.

Buiten het klaslokaal kun je ook lid worden van studentenclubs zoals Model UN en Film Club, actuele politieke kwesties bespreken met professoren en lokale experts tijdens een evenement zoals 'Professors in the Pub' of langskomen bij een van onze filmavonden of poëzievoordrachten in de bibliotheek met professoren en internationaal gepubliceerde auteurs.

AAU's Career Center verbindt studenten ook elk jaar met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen