Keystone logo
Anglo-American University B.A. in International Relations: Global Affairs
Anglo-American University

B.A. in International Relations: Global Affairs

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** for Non-EU | for EU 9000 EUR per year

Invoering

De Bachelor of Arts in International Relations: Global Affairs is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat een moderne en interdisciplinaire opleiding biedt in internationale betrekkingen met een concentratie in mondiale aangelegenheden. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

Het BA in International Relations: Global Affairs-programma bij Anglo-American University wordt gegeven door een faculteit van experts van over de hele wereld die jarenlange professionele ervaring in de klas brengen. Dit programma stelt studenten in staat om de culturele dynamiek van Centraal-Europa ten volle te ervaren. Studenten kunnen een solide achtergrond verwachten in internationale betrekkingen en politieke theorie, geschiedenis, filosofie, nationalisme of veiligheid.

Deze concentratie is een antwoord op de trends rond globalisering van westerse samenlevingen; het curriculum overstijgt disciplines en aanbiedingen en het samenspel van cursussen op het gebied van mondiaal bestuur, Oost-West-relaties, democratie, religie en veiligheid.

Na voltooiing verwerven onze studenten het vermogen om de internationale / interculturele uitdagingen van onze tijd kritisch te onderzoeken en aan te pakken, zoals wereldwijde ongelijkheden, economische afhankelijkheid, conflicten en veiligheid, of globalisering, inclusief de evoluerende rollen van organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO , en de Europese Unie.

Buiten het klaslokaal kun je lid worden van studentenclubs zoals Diplomacy of Model UN, je debatvaardigheden oefenen tijdens een faculteit-studentdebat of actuele politieke kwesties bespreken met professoren en lokale experts tijdens een evenement als 'Professors in the Pub'.

Het Career Center van AAU verbindt studenten ook elk jaar met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen