Keystone logo
Anglo-American University BA in internationale betrekkingen: Europese studies
Anglo-American University

BA in internationale betrekkingen: Europese studies

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen: Europese Studies is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat modern en interdisciplinair onderwijs biedt in internationale betrekkingen met een concentratie in Europese Studies. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

Het BA in Internationale Betrekkingen: European Studies-programma aan Anglo-American University wordt verzorgd door een faculteit van experts van over de hele wereld die jarenlange professionele ervaring naar de klas brengen. Met dit programma kunnen studenten de culturele dynamiek van Midden-Europa volledig ervaren. Studenten kunnen verwachten een solide achtergrond te verwerven in internationale betrekkingen en politieke theorie, geschiedenis, filosofie, nationalisme of veiligheid.

European Studies is een interdisciplinaire specialisatie die Europese Integratiestudies, Geschiedenis en Politiek combineert; het is gericht op de Europese integratie, meer specifiek op de Europese Unie: haar geschiedenis, instellingen, beleid en de internationale context waarin integratie plaatsvindt.

Na voltooiing verwerven onze studenten het vermogen om de internationale / interculturele uitdagingen van onze tijd, zoals mondiale ongelijkheden, economische afhankelijkheid, conflicten en veiligheid, of globalisering, inclusief de evoluerende rollen van organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO en de Verenigde Naties, kritisch te onderzoeken en aan te pakken. de Europese Unie.

Buiten het klaslokaal kun je lid worden van studentenclubs zoals Diplomacy of Model UN, je debatvaardigheden oefenen tijdens een faculteits-studentendebat, of actuele politieke kwesties bespreken met professoren en lokale experts tijdens een evenement als 'Professors in the Pub'.

AAU's Career Center brengt ook elk jaar studenten in contact met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

Het toegekende bachelordiploma wordt gelijktijdig erkend als een Bachelor of Arts (BA) in de Verenigde Staten, volgens de accreditatie van de AAU door de WASC Senior College and University Commission, en als een Bakalář (Bc.) in Tsjechië, volgens de accreditatie van de AAU door de Nationaal Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs NABHE. Afgestudeerden kunnen kiezen of ze de Amerikaanse postnominale of de Tsjechische prenominale titel willen gebruiken.

Deze concentratie is geaccrediteerd door het National Accrediting Bureau for Higher Education. De voltooiing ervan wordt vermeld op de cijferlijst, het diploma en het diplomasupplement.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen