Keystone logo
Anglo-American University BA in internationale betrekkingen: mensenrechten
Anglo-American University

BA in internationale betrekkingen: mensenrechten

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De Bachelor of Arts in International Relations: Human Rights is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat modern en interdisciplinair onderwijs biedt in internationale betrekkingen met een concentratie in mensenrechten. Je verdient een wereldwijd erkende Amerikaanse en Europese BA-graad.

Het BA in International Relations: Human Rights-programma aan de Anglo-American University wordt geleverd door een faculteit van experts van over de hele wereld die jarenlange professionele ervaring naar de klas brengen. Dit programma stelt studenten in staat om de culturele dynamiek van Centraal-Europa ten volle te ervaren. Studenten kunnen een solide achtergrond verwachten in internationale betrekkingen en politieke theorie, geschiedenis, filosofie, nationalisme of veiligheid.

Nauw verwant met de internationale politiek, bevindt de mensenrechtenconcentratie zich op een kruispunt van internationaal recht, politiek, rechten en ethiek en onderzoekt de tragedies, evolutie en implementatie van rechten in onze samenlevingen.

Na voltooiing verwerven onze studenten het vermogen om de internationale / interculturele uitdagingen van onze tijd kritisch te onderzoeken en aan te pakken, zoals mondiale ongelijkheden, economische afhankelijkheid, conflicten en veiligheid, of globalisering, inclusief de evoluerende rollen van organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO en de Europese Unie.

Buiten het klaslokaal kun je lid worden van studentenclubs zoals Diplomacy of Model UN, je debatvaardigheden oefenen tijdens een facultair-studentendebat of actuele politieke kwesties bespreken met professoren en lokale experts tijdens een evenement als 'Professors in the Pub'.

AAU's Career Center brengt ook elk jaar studenten in contact met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen