Keystone logo
Anglo-American University BA in internationale betrekkingen: veiligheidsstudies
Anglo-American University

BA in internationale betrekkingen: veiligheidsstudies

Prague, Tsjechië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 10.500 / per year **

Op de campus

* rolling admissions; als je een visum nodig hebt, raden we je aan om je aanvraag ten minste 10 weken voor de startdatum van het semester waarin je wilt gaan studeren in te dienen

** voor niet-EU | voor EU 9000 EUR per jaar

Invoering

De Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen: Veiligheidsstudies is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat moderne en interdisciplinaire opleiding biedt in internationale betrekkingen met een concentratie in veiligheidsstudies. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

Het BA in Internationale Betrekkingen: Veiligheidsstudies-programma aan Anglo-American University wordt gegeven door een faculteit van experts van over de hele wereld die jarenlange professionele ervaring naar de klas brengen. Met dit programma kunnen studenten de culturele dynamiek van Midden-Europa volledig ervaren. Studenten kunnen verwachten een solide achtergrond te verwerven in internationale betrekkingen en politieke theorie, geschiedenis, filosofie, nationalisme of veiligheid.

Veiligheidsstudies is een traditionele subdiscipline van de internationale politiek die zich bezighoudt met oorlog, veiligheid, geweld, terrorisme en de rol van staten, organisaties en individuen bij het plegen en bestrijden van het bovengenoemde. Kritische veiligheidsstudies beperken zich niet alleen tot geweld, maar bestrijken ook kwesties die verband houden met het gebruik en misbruik van macht, gerechtigheid en burgerrechten.

Na voltooiing verwerven onze studenten het vermogen om de internationale / interculturele uitdagingen van onze tijd, zoals mondiale ongelijkheden, economische afhankelijkheid, conflicten en veiligheid, of globalisering, inclusief de evoluerende rollen van organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO en de Verenigde Naties, kritisch te onderzoeken en aan te pakken. de Europese Unie.

Buiten het klaslokaal kun je lid worden van studentenclubs zoals Diplomacy of Model UN, je debatvaardigheden oefenen tijdens een faculteits-studentendebat, of actuele politieke kwesties bespreken met professoren en lokale experts tijdens een evenement als 'Professors in the Pub'.

AAU's Career Center brengt ook elk jaar studenten in contact met tal van professionele stages in Tsjechië en in het buitenland.

Het toegekende bachelordiploma wordt gelijktijdig erkend als een Bachelor of Arts (BA) in de Verenigde Staten, volgens de accreditatie van de AAU door de WASC Senior College and University Commission, en als een Bakalář (Bc.) in de Tsjechische Republiek, volgens de accreditatie van de AAU door de Nationaal Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs (NABHE). Afgestudeerden kunnen kiezen of ze de Amerikaanse postnominale of de Tsjechische prenominale titel willen gebruiken.

Deze concentratie is geaccrediteerd door het National Accrediting Bureau for Higher Education. De voltooiing ervan wordt vermeld op de cijferlijst, het diploma en het diplomasupplement.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen