Keystone logo
Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Invoering

Sinds haar oprichting in 2005, is uitgegroeid tot de nationaal erkende APOLLON University of Health Economics op afstandsonderwijs (vrijgezel, meester en certificaat Cursussen) Gespecialiseerd voor de zorgsector. Het bekroonde universiteit gevestigd in Bremen behoort tot de machtige Klett groep, Die ook de Euro-FH behoort. de jonge universiteit kijkt uit naar de vele prijzen, zoals 'meest populaire Fernhochschule "en" correspondentie loop van het jaar 2014 ". over 400 Bachelor- en Master afgestudeerden zijn aangenomen, en stijgende. Momenteel zijn er ongeveer 2.500 studenten aan de Fernhochschule ingeschreven. Volwassenenonderwijs is belangrijk voor ons! Niet alleen volledige cursussen aanbiedingen APOLLON Hochschule , maar individuele opleidingen in de vorm van onze certificaat Cursussen, U kunt kiezen uit negen vrijgezel- en Masteropleidingen evenals 31 certificaat cursussenDie worden begeleid door drie verschillende faculteiten. Voor meer informatie over onze diensten en de aanvraagprocedure wij u graag. het APOLLON Hochschule U kunt maximaal kwalificeren to-date en op academisch niveau: een beproefde combinatie van altijd en overal studiemateriaal kunt u beginnen buiten de school een flexibele remote studeren naast hun werk en zelfs een studie. Hun aanwezigheid is derhalve niet in andere universiteiten vereist in elke cursus, want we hebben maar een paar klassikale sessies. Het uitgangspunt voor de stichting was een dringende behoefte in de industrie om academische managers in de gezondheidszorg.

FIBAA geaccrediteerd De universiteit staat open om u een competentiecentrum voor de gezondheidszorg, die wordt gekenmerkt door een constante know-how transfer uit onderzoek met de industrie. De kwaliteit van de cursussen heeft FIBAA getest en bevestigd: Bijna alle bachelor- en masteropleidingen van APOLLON University zijn FIBAA geaccrediteerd. Een succesvol accreditatieproces is een bewijs van de kwaliteit en toont u er zeker van dat het academisch niveau, de professionele relevantie en acceptatie door de markt krijgen de cursussen.

Uw universiteit als een uitstekende keuze voor volwassenenonderwijs Dat je mis met een studie aan de APOLLON Hochschule niets gaan, zul je niet alleen zien de staat erkenning van cursussen en door het Federaal Agentschap voor afstandsonderwijs (ZFU) worden goedgekeurd, maar ook tal van onderscheidingen: Momenteel is de universiteit is volgens de portal FernstudiumCheck.de voor de derde keer op rij populaire Fernhochschule Duitsland. Gezien de Bachelor of Science verpleegkunde management is benoemd in het publiek stemmen bij Forum afstandsonderwijs voor "correspondentie loop van het jaar 2014". Ook in de afgelopen jaren, de universiteit zelf, haar studenten en docenten heeft al vele prijzen voor hun prestaties. Onder Katrin Scherer, die in 2010 werd geëerd met de titel "Remote student van het jaar" door de Industry Forum afstandsonderwijs voor hun prestaties.

In het voorjaar van 2013, de Fernhochschule behaagd u drie awards: Ten eerste, kregen ze de studie prijs afstandsonderwijs in de categorie "Publicatie jaar" voor het boek "afstandsonderwijs multimedia en mobiel" door Andrea Feddersen, dat wordt uitgegeven door APOLLON University Press. Ten tweede was Professor Viviane Scherenberg, decaan van APOLLON University, voor "Tutor van het Jaar" gekozen. Daarnaast krijgen de studenten van de Universiteit APOLLON werden bekroond met de Unikosmos Marketing Award.

Dus we zijn herhaaldelijk bevestigd dat onze studie concept sluit onze meest werkstudenten en wij zijn als APOLLON Hochschule in het volwassenenonderwijs op het juiste spoor. Onze selectie van evenementen is groot en we zijn blij, hoewel, zie de studie die geschikt zijn voor u of de juiste training natuurlijk!

Locaties

  • Germany Online

    Germany Online, Duitsland

Vragen