Keystone logo
Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Speciale korting voor Turkse onderdanen

Turkse staatsburgers komen in aanmerking voor een speciale korting van € 6.000 op hun collegegeld voor postdoctorale programma's. Er zijn algemene voorwaarden van toepassing, klik op de link voor meer informatie over onze cursussen.

Invoering

De school

Hier bij Arden's studiecentrum Berlijn, zetten we ons voor 100 procent in om hoogwaardige bedrijfseducatie te bieden aan diegenen die hun carrière in verschillende industriële sectoren willen bevorderen.

119555__MG_45551.jpg

Over

Bij Arden University doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat hoger onderwijs voor iedereen toegankelijk is. We bieden branche-relevante undergrad en postgrad cursussen in Duitsland, die worden gegeven door een deskundige faculteit. Studenten kunnen ervoor kiezen om voltijds of deeltijds te studeren en daarom hun studies aan te passen aan hun schema.

In 2024 werd onze Executive MBA door CEO Magazine uitgeroepen tot de beste in zijn klasse in het Verenigd Koninkrijk en tot een van de tien beste Executive MBA's wereldwijd. Onze standaard MBA werd ook verkozen tot in de top tien van MBA-opleidingen in Europa en tot nummer 2 in het Verenigd Koninkrijk. CEO Magazine rangschikt MBA's jaarlijks op basis van criteria zoals kwaliteit van de faculteit, internationale diversiteit, accreditatie en internationale blootstelling.

119558_IMG_6772.JPG

Expertise en reputatie

We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn voor studenten om hun studie aan dagelijkse verplichtingen aan te passen. Daarom bieden we Blended Learning dat ondersteunend face-to-face leren en onderwijzen combineert met onafhankelijke online studie. Studenten hebben 24/7 toegang tot ons innovatieve online leerplatform, iLearn, dat toegang biedt tot een schat aan e-learningbronnen. Met dit flexibele aflevermodel kunnen studenten een praktisch tijdschema opstellen dat bij hun leven past.

Onze docenten zijn toegewijd om de academische ontwikkeling van studenten vanaf de eerste dag te ondersteunen en om toezicht te houden op het bereiken van leerresultaten. Studenten profiteren ook van onze deskundige faculteit die jaren van academische en industrie-relevante expertise hebben.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Plaats

Het moderne studiecentrum van Arden is gelegen in het hart van Berlijn, de start-up hoofdstad van Europa. Studenten profiteren van het feit dat ze worden omringd door enkele van de grootste spelers in de bedrijfswereld, waaronder Sony, Deutsche Bahn en Daimler. De bloeiende zakenwereld van de stad biedt volop netwerkmogelijkheden en de kans voor studenten om zich buiten het klaslokaal academisch te ontwikkelen.

Het studiecentrum zelf biedt ultramoderne faciliteiten met gemakkelijke toegang tot winkels, restaurants en verschillende topattracties om meer te weten te komen over de rijke culturele en politieke geschiedenis van de stad.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Loopbaanondersteuning

Binnen het virtuele iLearn-klaslokaal bevindt zich ons online Careers Portal, dat ervoor moet zorgen dat onze studenten zich onderscheiden van werkgevers in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Het portaal biedt een reeks handige tools, van een interviewsimulator en cv-builder, tot een wereldwijde zoekmachine tot e-learningcursussen, en streeft ernaar studenten te helpen hun carrièredoelen te bereiken.

Naast de ondersteuning die wordt geboden door ons online loopbaancentrum, zijn al onze cursussen bij Arden ontworpen met een kernfocus op inzetbaarheid. Door theorie met praktijk te combineren, zullen onze programma's de gewilde kennis bieden die na het afstuderen direct op de werkplek kan worden toegepast.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Internationaal beroep

We hebben tot nu toe meer dan 50.000 studenten uit meer dan 150 landen ondersteund en willen ervoor zorgen dat het hoogwaardige onderwijs van Arden beschikbaar is voor internationale studenten van over de hele wereld.

Bovendien worden al onze cursussen gegeven in het Engels, 's werelds belangrijkste zakelijke taal, en bieden we ook gratis Duitse lessen aan. Wij zijn van mening dat deze voordelige taalvaardigheden de kansen op een baan van studenten in Duitsland en de rest van de wereld aanzienlijk zullen vergroten.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Onze waarden

  • Toegankelijkheid - We bieden flexibel online leren zodat studenten kunnen studeren wanneer en waar ze maar willen.
  • Flexibiliteit - Dankzij ons innovatieve, online leerplatform kunnen studenten hun studies aanpassen aan hun dagelijkse verplichtingen.
  • Op carrière gerichte programma's - Onze cursussen zijn ontworpen om studenten de belangrijkste zakelijke vaardigheden te bieden die nodig zijn om te slagen in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.
  • Ondersteuning - Ons online carrièreportaal is gewijd aan de persoonlijke en academische ontwikkeling van onze studenten, zodat ze volledig zijn voorbereid op de werkplek.
  • Financiering - Wij zijn van mening dat financiële zorgen geen belemmering mogen vormen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we flexibele financiering en bieden we onderwijs van hoge kwaliteit.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • Berlin

    Arden Study Centre Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Vragen