Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

Invoering

Bij Arden University geloven we dat iedereen, waar dan ook, het recht heeft op de levens- en carrièrevoordelen die hoger onderwijs met zich mee kan brengen. We streven ernaar de universitaire ervaring gemakkelijk en toegankelijk te maken voor ambitieuze en gemotiveerde mensen zoals jij. Daarom zijn we de snelstgroeiende universiteit in het Verenigd Koninkrijk*.

Onze missie is om volwassen studenten zoals jij te verbinden met studiemogelijkheden in het hoger onderwijs die je de tools geven die je nodig hebt om je carrière- en levensdoelen te bereiken. We dagen conventionele percepties van studie uit door flexibele beroepscursussen te bieden met tijdschema's en leeropties die passen bij uw levensverplichtingen.

Arden University heeft zeven moderne studiecentra verspreid over het Verenigd Koninkrijk in enkele van de meest diverse en bloeiende steden van het land, waaronder Londen, Birmingham, Leeds en Manchester.

In 2024 werd onze Executive MBA door CEO Magazine uitgeroepen tot de beste in zijn klasse in het Verenigd Koninkrijk en tot een van de tien beste Executive MBA's wereldwijd. Onze standaard MBA werd ook verkozen tot in de top tien van MBA-opleidingen in Europa en tot nummer 2 in het Verenigd Koninkrijk. CEO Magazine rangschikt MBA's jaarlijks op basis van criteria zoals kwaliteit van de faculteit, internationale diversiteit, accreditatie en internationale blootstelling.

*Meer eerstejaars Britse niet-gegradueerde studenten 2015-2021 dan enige andere universiteit (HESA-gegevens)

235834_Arden_badges.png

Accreditaties

Veel van onze programma's zijn geaccrediteerd door internationaal erkende beroepsorganisaties, wat zorgt voor hoge kwaliteitsnormen en toegang biedt tot aanvullende bronnen voor uw carrièresucces.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

Waarom studeren bij Arden?

Studeer een moderne graad in Groot-Brittannië

Studeren bij Arden in Groot-Brittannië biedt een moderne manier van leren die je de voordelen van het leven op de campus biedt, naast de flexibiliteit om je studie aan te passen aan je andere levensverplichtingen. Je brengt twee dagen per week door met het bijwonen van lezingen in het door jou gekozen Britse studiecentrum, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen wanneer en waar je de rest van je zelfgeleide online studie gaat volgen.

Focus op inzetbaarheid

Al onze programma's zijn ontworpen met jouw carrière in gedachten. Onze docenten investeren in jouw succes, zowel binnen als buiten onze cursussen, en onze programma's bieden mogelijkheden om praktische vaardigheden in individuele modules toe te passen en een onafhankelijk onderzoeksproject te voltooien. Als Arden-student kun je profiteren van de bronnen op ons speciale carrièreportaal:

 • CV-bouwer
 • Interview simulator
 • Wereldwijde baanzoekmachine
 • Werkgeversadvies
 • Bonuscursussen voor zakelijke vaardigheden

Toegepaste vaardigheden

Wanneer je afstudeert met je diploma aan de Arden University, zul je:

 • Hebben laten zien dat u in staat bent om te leren en problemen op te lossen in uw aandachtsgebied
 • Heb een diepgaand begrip van uw onderwerp
 • Een beslissing kunnen nemen over hoe u uw loopbaanplanning kunt beheren als gevolg van uw modules
 • Overdraagbare vaardigheden hebben die uw inzetbaarheid en carrièrepotentieel maximaliseren

Studiemateriaal binnen handbereik

 • Duizenden zorgvuldig uitgekozen boeken en tijdschriften beschikbaar in onze online bibliotheek
 • Eenvoudig te downloaden materialen
 • Toegankelijk op elk apparaat, zelfs offline
 • Inhoud in je eigen tempo bestuderen

184044_manservice700.jpg

Campusfuncties

  toelatingen

  Locaties

  • Coventry

   Coventry, Verenigd Koninkrijk

   Vragen