We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Arel Üniversitesi

Arel Üniversitesi

Arel Üniversitesi

Invoering

Onze universiteit, die in de eerste plaats begon met onderwijs op de campus van Küçükçekmece-Sefaköy, is snel gegroeid. Met de voltooiing van de Büyükçekmece-Tepekent Campus in 2010, werden de niet-gegradueerde eenheden verplaatst naar de Tepekent Campus en vervolgden Vocational Schools en Instituten hun opleiding op de Sefaköy campus. Onze campus in Sefaköy, met een gesloten oppervlakte van 16.149 m2, bevindt zich op een centraal punt aan de snelweg E5 in Küçükçekmece. Er zijn 80 slimme klaslokalen, 6 collegezalen, projectzalen, radio-televisiestudio, laboratoria, werkplaatsen, bibliotheek, conferentiezaal, cafetaria op onze campus waar beroepsscholen en instituten zijn gevestigd.

Vanwege de locatie van de universiteitscampussen Arel Üniversitesi zich als stads- en campusuniversiteit. Onze Cevizlibağ Campus, opgericht in het academiejaar 2019-2020, is hiervan een indicatie. Op onze campus waar onze School of Health Sciences en Faculteit der Geneeskunde zijn gevestigd; De campus, met een binnen- en buitenoppervlakte van 18.000 m2, heeft 2000 m2 medische basislaboratoria, voedings- en diëtetieklaboratoria, fysiotherapielaboratoria, enzymlaboratoria en vele andere gezondheidsgerelateerde niet-gegradueerde laboratoria.

Locaties

  • Istanbul

    Türkoba Mahallesi, Erguvan Sokak, No:26, K, 34537, Istanbul

    Vragen