Keystone logo
Arsom Silp Institute of Art (Sataban Arsom Silp)

Arsom Silp Institute of Art (Sataban Arsom Silp)

Arsom Silp Institute of Art (Sataban Arsom Silp)

Invoering

Arsom Silp Institute of the Arts is het product van een 10-jarige ervaring die is opgedaan met het leiden van de Roong-Aroon School. Het is gericht op het bieden van een alternatieve educatieve locatie aan Thaise mensen.

Nadat ze tot het besef kwamen dat de Thaise manier van vakgericht lesgeven en leren de leerlingen vervreemden van hun omgeving en de samenleving, besloten de oprichters van het Arsom Silp Institute of the Arts om de kunsten op dezelfde manier te combineren, een academische pedagogische benadering van de Thaise wijsheidsbenadering. om de hoogst mogelijke leerervaring te bevorderen.

Met duidelijke doelstellingen om academische vakken en levenservaringen te combineren, volgen de instructeurs, die experts zijn in hun vakgebied, de studenten nauwlettend in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Arsom Silp Institute of the Arts, aangeduid als "Arsom Silp" (Asram of Arts), werd opgericht als een non-profitorganisatie. Het instituut staat onder bescherming van de Roong-Aroon School Foundation, de San-Sang-Aroon Foundation en de Yamaluddin Foundation. De drie stichtingen leveren een deel van het startfonds en stellen het Instituut in staat om personeel en een stuk land te verwerven en te onderhouden. In oktober 2006 kregen de oprichters een vergunning van de Higher Education Commission om een particuliere tertiaire onderwijsinstelling op te richten.

Locaties

  • Bang Khun Thian

    ซอย อนามัยงามเจริญ 25,399, 10150, Bang Khun Thian

    Vragen