Keystone logo
Art Academy of Cincinnati Bachelor of Fine Arts in schilderen en tekenen
Art Academy of Cincinnati

Bachelor of Fine Arts in schilderen en tekenen

Cincinnati, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 35.404 / per year

Op de campus

Invoering

Ons transdisciplinaire curriculum is ontworpen om je voor te bereiden op een toekomst in de voorhoede van hedendaagse schilderkunst en tekenen.

Alles is gewoon een ander hulpmiddel

De major Painting and Drawing is een interdisciplinair traject dat studenten de middelen biedt om een dynamische, geïndividualiseerde studiopraktijk te verkennen. Studenten beginnen met het leren van fundamentele vaardigheden op basis van representatie, en breiden hun werk vervolgens uit door een verscheidenheid aan materialen en zelfgestuurde concepten te verkennen. Deze major is bedoeld om open, introspectief werk te promoten dat wordt gekenmerkt door betrokkenheid bij kritisch discours en de praktijk van hedendaagse kunst.

Studenten die het schilderen en tekenen volgen, leren van professionele kunstenaars die actieve studiopraktijken onderhouden met een aanzienlijke mate van betrokkenheid en passie voor de beeldende kunst. Deze major richt zich op het voorbereiden van studenten op een duurzame studiopraktijk en het ontwikkelen van inzicht in hun contextueel bewustzijn. Na hun afstuderen zijn studenten bereid om hun carrière te beginnen als exposerende kunstenaars die de mogelijkheid hebben om hun opleiding voort te zetten op de graduate school en om les te geven op universitair niveau.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen