Keystone logo
Artevelde University of Applied Sciences Bachelor in internationaal bedrijfsmanagement
Artevelde University of Applied Sciences

Bachelor in internationaal bedrijfsmanagement

Ghent, België

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 1.116 / per year **

Op de campus

* Uiterste inschrijfdatum voor visumstudenten: 15 oktober | uiterste inschrijfdatum voor niet-visumstudenten: 31 januari

** niet-EER-studenten: € 7265

Invoering

Droom jij van een internationale carrière? Sta je te popelen om je horizon te verbreden? Gaan uw ambities verder dan de grenzen van uw land? Dan is onze bachelor International Business Management iets voor jou. Deze volledige driejarige bacheloropleiding wordt in het Engels gegeven. Je krijgt kansen als junior manager in consumentengoederen, HR, sales, export, marketing, social profit, finance, IT, etc. Maak maar uw keuze!

Bekijk hier het programma!

Waarom Bachelor in International Business Management?

  • Samenwerking met het bedrijfsleven wordt werkelijkheid via bedrijfsbezoeken, gastcolleges, internationale case studies, ervaren docenten, etc.
  • Kleine klasgroepen zorgen voor interactiviteit voor het onderwerp waarbij de nadruk ligt op zakelijke vaardigheden en attitudes .
  • Je krijgt persoonlijke coaching in de module Talent & Management Development, zodat je de vaardigheden opdoet om te slagen in het bedrijfsleven.
  • Deze bacheloropleiding wordt volledig in het Engels gegeven aan een internationale groep studenten.
  • Afgestudeerden met een internationale mindset en een grondige kennis van het Engels zijn tegenwoordig erg in trek bij werkgevers.

Gezocht: een student met een sterke bereidheid om helemaal internationaal te gaan. Je verbreedt je horizon met een open, onafhankelijke geest en sterke communicatieve vaardigheden. Uitgedaagd worden in een internationale setting en klassikaal is essentieel.

Herken je jezelf? Welkom bij International Business Management! Deze volledige driejarige bacheloropleiding wordt volledig in het Engels gegeven. Studenten met een hands-on persoonlijkheid en een flexibele instelling zullen je klasgenoten zijn. Sluit je bij hen aan en geef vorm aan je toekomst!

Laten we je wegwijs maken in de wereld van het bedrijfsleven

Aspecten van internationaal zakendoen hebben geen geheimen meer voor u. In een internationale omgeving zullen Belgische en buitenlandse (gast)docenten uw gidsen zijn en u kennis laten maken met de geheimen van global business. Marketing, sales, financieel management en digitale vaardigheden? Jij weet wat er toe doet in een steeds snel veranderende wereld. Uw interculturele competenties en behendigheid maken van u een zakelijke overlever. Jouw internationale mindset maakt de weg vrij voor een carrière waar ook ter wereld. Engels is de belangrijkste onderwijs- en interactietaal, maar je kiest en werkt aan een vreemde taal naar keuze (Nederlands, Duits, Spaans, Chinees, Frans). We nemen het woord 'internationaal' helemaal: in casestudy's, in groepswerken, in ons onderwijzend personeel en in onze studiereizen (bijvoorbeeld naar San Francisco). Klaar voor de start, af?

Wie zijn je medestudenten?

In de opleiding International Business Management vind je:

  • Buitenlandse studenten die zich willen inschrijven voor een selectie van cursussen die in het Engels worden gegeven. Of die een semester of een of meerdere jaren bij Artevelde University of Applied Sciences willen studeren om een bachelordiploma te behalen.
  • Vlaamse studenten die zich willen onderdompelen in een boeiende, internationale omgeving: je volgt cursussen met internationale studenten, je leert aandacht te besteden aan interculturele communicatie en je maakt kennis met een breed scala aan bedrijfskundige onderwerpen.
  • Inwoners van België die in het bezit zijn van een diploma (middelbare school, bachelor of master) uit het buitenland en die een bachelordiploma International Business Management wensen te behalen.

Coachen en begeleiden van studenten

Wij hechten veel waarde aan de begeleiding van onze studenten: de opleiding start met een opleidingsonderdeel “Talent & Management Development”. Vaardigheden zoals effectief tijdbeheer, notuleren, plannen, organiseren enz. zijn niet alleen nuttig voor het toekomstige professionele leven, maar dragen ook bij tot succes in het hoger onderwijs. Persoonlijke begeleiding van elke student door zijn/haar studiebegeleider vormt een aanvulling op dit opleidingsonderdeel gedurende het eerste jaar. In de volgende twee jaar blijven we werken aan de ontwikkeling van onze studenten, om ze volledig voor te bereiden op het professionele leven. Bovendien zijn al onze docenten zeer benaderbaar en helpen ze studenten graag bij het oplossen van eventuele problemen.

Ideale studenten

toelatingen

Programma collegegeld

Programma resultaat

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen