Keystone logo
Artevelde University of Applied Sciences Bachelor in internationaal communicatiemanagement
Artevelde University of Applied Sciences

Bachelor in internationaal communicatiemanagement

Ghent, België

3 Years

Engels

Full time

01 Sep 2024*

16 Sep 2024

EUR 1.116 / per year **

Op de campus

* voor EER-studenten en niet-EER-studenten die geen studentenvisum hoeven aan te vragen | 2024-05-01 voor niet-EER-studenten die wel een studentenvisum moeten aanvragen

** *niet-EER studenten: € 6800

Invoering

Denken.

Je bent leergierig in hart en nieren. Je analyseert graag waarom de ene advertentiecampagne zoveel succesvoller is dan de andere. Je hebt een talent voor het schrijven van creatieve inhoud en wilt leren van de beste in het veld. Zo speel jij straks met de bouwstenen van slimme internationale communicatiestrategieën.

Handeling.

Internationale praktijkcases leren u hoe u uw gebruik van websites, sociale media, print, radio, televisie en andere communicatiekanalen kunt optimaliseren om merken, bedrijven of organisaties te promoten en op de markt te brengen. Tegelijkertijd train je je praktische competenties en ontwikkel je je strategische visie om duurzame relaties aan te gaan met klanten, overheden en eventuele andere stakeholders.

Worden.

Met je goed ontwikkelde strategische, creatieve en interculturele vaardigheden wacht een breed scala aan carrièremogelijkheden in de internationale merk- en communicatie-industrie. Word creative consultant, digital marketeer, brand manager, pr consultant of communicatiemanager. Deze graad ontgrendelt elke deur die je droomt te openen.

De wereld is jouw speeltuin

Ons International Communication Management-programma biedt een uitstekende gelegenheid om je Engels te verbeteren, veel internationale ervaring toe te voegen aan je portfolio en cv en een indrukwekkend multicultureel netwerk op te bouwen.

Spreid je vleugels!

Een paar maanden in het buitenland studeren? Uw enkeltje naar een internationale carrière!

Breng een semester door in de stad van je dromen bij een van onze buitenlandse partnerinstellingen. Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke internationale studie-ervaring kunt kiezen, heeft Artevelde University of Applied Sciences een indrukwekkend netwerk van universiteiten, hogescholen en technische instituten ontwikkeld. Of het nu in Europa (Finland, Ierland, Zweden, Duitsland, Spanje... ) of Canada, Aruba, Brazilië of Azië (China, Vietnam, Zuid-Korea) is, jij bent de baas!

We zijn hier voor jou

Artevelde University of Applied Sciences is er om u te helpen uw doelen te bereiken en u advies en begeleiding op maat te geven over:

 • Programmakeuze en heroriëntatie
 • Toelatingseisen
 • Studiefinanciering
 • Studieprogramma's op maat
 • Coaching met speciale behoeften
 • Studeren met specifieke behoeften
 • Studiemethoden
 • Angst om te falen, uitstelgedrag
 • psychologische begeleiding
 • Sociaal-juridische begeleiding
 • Studievoortgang
 • Taalcoaching
 • Voortgezette opleiding en sollicitaties

Bijzondere status/redelijke aanpassingen

Ben jij een student-ondernemer? Een topsporter? Een werkstudent? Een student met een gezin? Met een handicap? Vraag een speciaal statuut aan en wij helpen je bij het vinden van een haalbare en evenwichtige combinatie tussen je leven en je studieprogramma.

Alles wat een student nodig heeft

Ben je op zoek naar een degelijke studentenkamer, een huurfiets, sportfaciliteiten, cultuurtips en een goede dokter? Of gewoon verlangen naar een gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs? Bekijk de Office of Student Support, jouw one-stop-shop!

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Ranglijsten

Programma resultaat

Voorzieningen

Over de school

Vragen