Keystone logo
Asian University Thailand Bachelor of Arts in International Business Communication
Asian University Thailand

Bachelor of Arts in International Business Communication

4 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Jun 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bachelor of Arts in International Business Communication

&nbsp

Engels programma

&nbsp

In de afgelopen jaren is er een complete revolutie in de manier waarop we communiceren en hoe zaken worden gedaan. Dit heeft geleid tot het conventionele denken te worden van of zelfs overbodig zijn. Met de toenemende internationalisering van het bedrijfsleven, heeft zich daar ontwikkeld behoefte aan een nieuw soort zakelijke denker, leider en communicator die in een verscheidenheid aan uitdagingen werken in een korte tijd. De BA in International Business Communication biedt een platform voor dit soort persoon.

&nbsp

Dit programma, dat wordt onderwezen in het Engels, haal je het creatieve, analytische en technologische hulpmiddelen in combinatie met een brede stevige achtergrond in zowel de zakelijke als de communicatie die je niet kunt krijgen van de traditionele business of communicatie-programma's.Dit zijn de vaardigheden die je nodig hebt om te reageren op de steeds veranderende en onvoorspelbare multi-dimensionale uitdagingen van het werken in het bedrijfsleven en de talloze gerelateerde velden in een steeds meer internationale context.

&nbsp

De BA in International Business Communication is ontworpen om een ​​skillset die geldig zullen blijven, ook met toekomstige veranderingen in de praktijk en technologie te geven.

&nbsp

&nbsp

2 2 en 2 3-programma's

&nbsp

Je bestudeert jaar 1 en 2 op Aziatische U te worden geschikt voor die concurreren op een internationale universiteit in het buitenland. Dan moet je veranderen in de partneruniversiteit in het buitenland waar u overstapt.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Internationale communicatie en zaken (BA)
    • Munich, Duitsland
  • BA (Hons) in International Business and Communication (top-up)
    • Lancaster, Verenigd Koninkrijk
  • Bachelor in International Communication Management (BA) - voltijds
    • The Hague, Nederlanden