Keystone logo
© ASOMI College of Sciences
ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

Invoering

Internationaal College

Ons College is ontstaan uit concrete synergieën tussen de wereld van het hoger onderwijs en de bedrijfscontext. Dit wordt gedaan om nieuwe paradigma's en modellen in Global Education te ontwikkelen, en daarom is een van onze belangrijkste prioriteiten het creëren van een realiteit op basis van samenwerkingen, stages en internationale betrekkingen.

We streven ernaar hogeronderwijsprogramma's te structureren met kenmerken die onze studenten voorbereiden op een markt die wordt bepaald door snelle en talrijke veranderingen in groeitrends. Onze afgestudeerden zullen hopelijk leiders worden die in staat zijn om deze kansen te grijpen door een brede visie die ver buiten de landsgrenzen reikt en wereldwijde partnerschappen en netwerken bereikt.

Daarom biedt ons college opleidings- en stagemogelijkheden in verschillende landen en voorziet het hen van essentiële partnerschappen met toonaangevende bedrijven en belangrijke onderzoekscentra.

Geaccrediteerde instelling

ACS - ASOMI College of Sciences is een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs, opgericht om innovatieve modellen en oplossingen binnen de academische context te ontwikkelen, het leervermogen te bevorderen dat is gericht op een trainingservaring ondersteund door effectieve hulpmiddelen en de student als een echte protagonist centraal te stellen in de opleidingstraject en bereidt hem/haar voor om een succesvolle professional te worden.

Missie

ACS – ASOMI College of Sciences heeft als missie de ontmoeting tussen de academische wereld en de praktijk te bevorderen door de afstemming van deze twee aspecten/realiteiten te bevorderen. Het zorgt daarmee voor een hoogwaardige marktgerichte bereiding. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij het netwerk dat is ontwikkeld door het ACS – ASOMI College of Sciences , een panel van zeer bekwame docenten met een professionele en academische achtergrond van concrete ervaring en relevantie.

Visie

De visie van ACS College of Sciences benadrukt de toewijding op internationaal niveau die het in staat heeft gesteld om tal van opleidings- en professionele kansen voor haar studenten te ontwikkelen. Ze kunnen verschillende campussen en locaties in Europa bezoeken, om in contact te komen met tientallen partners en samenwerkingen en om deel te nemen aan verschillende internationale stagemogelijkheden. Het opleidingsaanbod bij ACS College of Sciences strekt zich uit tot verschillende gebieden, zoals gezondheid, bedrijfskunde, recht en digitale innovatie.

Ons doel

Het doel is om nuttige hulpmiddelen te bieden voor de academische en professionele ontwikkeling van elke student, en dit gebeurt door constante aandacht voor elke student, zodat elke bron is gericht op het realiseren van zijn volledige potentieel. De mentorschap- en mentorprogramma's die beschikbaar zijn voor studenten zijn gestructureerd om hen te ondersteunen en te inspireren om een waardevolle rol in de samenleving op te bouwen die hen leidt naar zowel persoonlijke als professionele ontplooiing.

Statistieken

Tevredenheid van de student

Plaatsing binnen 1° jaar

Carrière

 

Partner & instelling

<img title="partner-loghi-1-1024x1003 copia" src="https://www.acs-college.com/wp-content/uploads/partner-loghi-1-1024x1003-copia.jpg" sizes=" (min-breedte: 0px) en (max-breedte: 480px) 480px, (min-breedte: 481px) en (max-breedte: 980px) 980px, (min-breedte: 981px) 1024px, 100vw" srcset="src= "https://www.acs-college.com/wp-content/uploads/partner-loghi-1-1024x1003-copia.jpg 1024w, https://www.acs-college.com/wp-content/uploads/ partner-loghi-1-1024x1003-copia-980x960.jpg 980w, https://www.acs-college.com/wp-content/uploads/partner-loghi-1-1024x1003-copia-480x470.jpg 480w" " breedte = "1024" hoogte = "1003" />

    Locaties

    • Pembroke

      Block D Giorgio Mitrovich Street, PBK 1014, Pembroke

      Vragen