Keystone logo
A-STATE Queretaro

A-STATE Queretaro

A-STATE Queretaro

Invoering

Een unieke wereldklasse mogelijkheid

Arkansas State zal zijn missie escaleren om wereldwijd concurrerende kansen voor zijn faculteit en studenten te creëren door de ontwikkeling en het beheer van de eerste Amerikaanse universitaire campus in México te leiden.

In samenwerking met de Arkansas State University CQ AC (ASUCQ), een Stichting México en regeringsleiders in Querétaro, Arkansas State, zal dit innovatieve project leiden tot het beïnvloeden van het traject van hoger onderwijs in een land dat ambitieus is voor duurzame democratie en sociaaleconomische vooruitgang. De campus zal nieuwe inkomsten genereren, toegang bieden tot multinationale bedrijven voor strategische partnerschappen, en ontwikkelen unieke academische mogelijkheden en professionele uitwisselingen.

Mission Statement

Arkansas State leidt leiders, versterkt intellectuele groei en verrijkt levens.

Highlights

 • In februari 2014 is een baanbrekend evenement gehouden, en in 2017 worden lessen gepland voor de start.
 • De campus wordt op ca. 370 hectare is in privé-donatie aan ASUCQ gesubsidieerd als onderdeel van een master development plan.
 • De eerste fase van 75 miljoen dollar ontwikkelt 87 hectare, waaronder 17 hectare atletische velden en 800.000 vierkante meter academische en residentiële ruimte.
 • Op de campus wordt het A-state merk en logo en het curriculum van de universiteit opgenomen. Het zal een volledig zelfondersteunend operationeel budget hebben, gebaseerd op inkomsten uit studiegeld en kosten. A-Staat zal geld uit gegenereerde geschenken gebruiken voor opstartkosten, en ASUCQ zal gedurende drie jaar na de cursusaanbod eventuele operationele tekorten onderschrijven.
 • A-Staat verwacht jaarlijks $ 8 miljoen in netto-omzet te genereren wanneer de inschrijving binnen vijf jaar 5000 bedraagt.
 • Het project zal de A-state markt uitbreiden door nieuwe studenten, toegang tot nieuwe particuliere donoren en nieuwe relaties met multinationale bedrijven.
 • ASUCQ zal hetzelfde algemene opleidingsprogramma aanbieden als A-Staat met lessen geleerd in het Engels. Initiële academische doelen zijn engineering, bedrijfsvoering, wetenschap, humaniora, sociale wetenschappen, landbouwtechnologie en communicatie. Beide campussen bevorderen Engels / Spaans als een tweede taal programma.
 • A-State faculteit zal in staat zijn om te onderwijzen, onderzoek te verrichten en ASUCQ service te bieden voor zomer- of semestervoorwaarden. Studenten zullen de kans krijgen om op de campussen interchangeeel te studeren, tweetalige vaardigheden te bouwen en ervaring op te doen met internationale bedrijven.

Locaties

Locaties
 • Santiago de Querétaro

  Carretera Estatal #100 km. 17.5 Municipio de Colón 76270 Querétaro, México., 76270, Santiago de Querétaro

  • Jonesboro

   Arkansas State University Jonesboro, , Jonesboro

   Vragen