Keystone logo
Ajman University Bachelor of Architectural Engineering
Ajman University

Bachelor of Architectural Engineering

Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

5 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

AED 1.575 / per credit *

Op de campus

* totaal CRH's: 150

Invoering

Architectural Engineering is “de kunst en wetenschap van engineering en constructie zoals beoefend met betrekking tot gebouwen die zich onderscheiden van architectuur als een kunst van design”. Het programma is bedoeld om studenten uit te rusten met vaardigheden op het gebied van bouwtechniek en het beheer van bouwprojecten met inzicht in verschillende bouwsystemen en hun integratie. Studenten die geïnteresseerd zijn om als architect te werken en gebouwen te ontwerpen en te adviseren bij de bouw ervan, kunnen zich inschrijven voor de bacheloropleiding Architectuur

De programmadoelstellingen

  • Doel 1: Zorg voor een kwaliteitscurriculum met synthese in bouwconstructie/constructiemanagement, het toepassingsniveau in bouwconstructies en begripsniveau in het bouwen van mechanische en elektrische systemen met een bewustzijn van duurzaamheid dat hen op het goede spoor zal zetten naar leiderschap in de bouwsector.
  • Doel 2: Zich inzetten voor sociale, economische en milieukwesties en hoge ethische normen in de praktijk brengen.
  • Doel 3: Bereid de studenten voor met kennis van de lokale behoeften, zodat ze adequaat kunnen concurreren binnen de lokale en internationale professionele omgeving.
  • Doel 4: De gemeenschap voorzien van hooggekwalificeerde professionals met bewustzijn van basisconcepten van architectuur in de context van architectonisch ontwerp en geschiedenis.

toelatingen

Over de school

Vragen