Keystone logo
Ajman University Bachelor of Arts in Psychology
Ajman University

Bachelor of Arts in Psychology

Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

AED 1.125 / per credit *

Op de campus

* totaal CRH's: 126

Invoering

Het doet mij een groot genoegen u uit te nodigen om werkelijk deel te nemen aan onze prachtige reis naar de wereld van de menselijke geest en gedrag. Ons vooraanstaande faculteitsteam is toegewijd aan het bevorderen van een omgeving die verkenning, kritisch denken en persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt.

Als hoofd van deze gewaardeerde afdeling moedig ik u aan om optimaal te profiteren van ons gevarieerde cursusaanbod, innovatieve onderzoeksmogelijkheden en opwindende buitenschoolse activiteiten. We doen er alles aan om u de tools en ondersteuning te bieden die nodig zijn om uit te blinken in uw academische reis en om u de informatie en vaardigheden te bieden die nodig zijn om u professioneel te kwalificeren, in lijn met de vereisten van de arbeidsmarkt op het gebied van psychologie.

Wees voorbereid op een verrijkende leerervaring die niet alleen uw horizon zal verbreden, maar u ook in staat zal stellen een positieve stempel op uw gemeenschap te drukken. Welkom op een plek waar leren geen grenzen kent, en waar het nastreven en nastreven van kennis wordt gevierd. Wij, leden van de afdeling Psychologie, kijken ernaar uit u te helpen slagen en bloeien op uw pad naar academische, persoonlijke en professionele uitmuntendheid.

toelatingen

Over de school

Vragen