Keystone logo
Ajman University Bachelor of Interior Design
Ajman University

Bachelor of Interior Design

Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

AED 1.430 / per credit *

Op de campus

* totaal CRH's: 125

Invoering

De belangrijkste focus van het Interior Design (ID) -programma aan Ajman University is om studenten holistisch voor te bereiden die klaar zijn om de uitdagingen van de markt aan te gaan. Ons ID-programma voorziet je van creatieve, maar praktische ontwerpvaardigheden die je helpen je carrièremogelijkheden uit te breiden. We zullen dit doen via een plaatsing in de sector die door het programma wordt georganiseerd, zodat u directe en waardevolle blootstelling aan de werkplek krijgt. Eén bewijs hiervan is de tewerkstelling van onze studenten bij wereldberoemde en internationale organisaties, waaronder Natuzzi, Clive Christian, Herman Miller en Walter Knoll, en de lijst gaat maar door!

Het ID-programma is CAA-geaccrediteerd en werkt momenteel aan het uitbreiden van de erkenning in andere regio's. Het programma is onlangs ook door QS gerangschikt in de top 250 van internationale kunst- en designprogramma's.

De faculteit van het Interior Design-programma omvat een breed scala aan ervaren en gerenommeerde professionals, waaronder interieurontwerpers, architecten, kunstenaars en academische onderzoekers. Deze faculteitsleden zijn afkomstig van bekende universiteiten met een gedegen achtergrond in de ontwerppraktijk en academici. We moedigen u aan om hun introducties op onze College-website te lezen.

Naast reguliere studies worden pre-professionele opdrachten voor studenten altijd aangemoedigd door onze professoren, die je zullen ondersteunen bij het vinden en verwerven van spannende stages, deelname aan wedstrijden, je inschrijven voor internationale en nationale workshops, het bijwonen van conferenties, het bezoeken van ontwerpbureaus en het verkennen van productie- en Detailhandelsdiensten met betrekking tot ontwerp en constructie.
Bij ons koestert u uw begrip, kennis en toepassing van visuele communicatie, ontwerpculturen en omgevingscontexten. Deze stevige basis versterkt jouw eigen uitgesproken stijl en designtaal. Je ontwikkelt indrukwekkende interieurontwerpconcepten, behoefteanalyse en ruimteplanning. Daarnaast wordt u getraind in het vakkundig bedienen van ID-gerelateerde 2D- en 3D-computersoftware en robotmachines zoals 3D-printers, CNC-apparatuur en lasersnijders. Hiermee kunt u vol vertrouwen uw ideeën communiceren voor verschillende interieurontwerpprojecten, zoals woningen, winkels, kantoren, restaurants en tentoonstellingen. Naarmate uw gevoel van eigenwaarde groeit, wordt u autonomer door een groot aantal ontwerpuitdagingen te ervaren en met succes aan te pakken.

Het curriculum, het beleid en de procedures van het BID-programma weerspiegelen de behoeften van de student. Na afronding van het BID-programma ontvangen studenten de graad Bachelor in Interior Design.

Mission

De afdeling Interieurontwerp biedt haar studenten hoogwaardig interieurontwerponderwijs door zich te concentreren op het ontwikkelen van hun technische en ontwerp- en inbouwvaardigheden, zodat ze goed gekwalificeerd zijn voor een betaalde baan in de interieurontwerpdiscipline en effectief kunnen bijdragen aan de vooruitgang van de gemeenschap.

Vision

De visie van de afdeling Interior Design is om toonaangevend te zijn op het gebied van interieurontwerponderwijs door creatieve, milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde ontwerpers op te leiden die een lokale en mondiale impact hebben.

toelatingen

Over de school

Vragen