Keystone logo
Ajman University Bachelor of Science in Data Analytics
Ajman University

Bachelor of Science in Data Analytics

Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

AED 1.392 / per credit *

Op de campus

* totaal CRH's: 123

Invoering

De missie van het Data Analytics-programma is het bieden van kwaliteitsonderwijs op het gebied van data-analyse op basis van internationaal erkende standaarden voor bacheloropleidingen; data-analisten produceren die data-analysetechnologieën efficiënt kunnen inzetten en oplossingen kunnen implementeren op basis van de behoeften van de markt en de samenleving, met name in de VAE en de Golfregio; en individuen voorbereiden op een leven lang leren en onderzoek.

Programma Onderwijsdoelstellingen

Afgestudeerden van de opleiding Bachelor of Science in Data Analytics beschikken binnen enkele jaren na afstuderen over de volgende kenmerken:

  • PEO 1: Gebruik hun verworven vaardigheden en kennis op het gebied van data-analyse om een lonende en succesvolle carrière na te streven in de publieke sector, de particuliere sector of de academische wereld, lokaal of mondiaal.
  • PEO 2: Handel als effectieve individuen of leiders die data-analysegerelateerde technische, zakelijke en ethische uitdagingen kunnen aanpakken.
  • PEO 3: Neem deel aan levenslang leren en professionele ontwikkeling door middel van zelfstudie, professionele of graduate studies in data-analyse of aanverwante gebieden.

toelatingen

Over de school

Vragen