Keystone logo
Ajman University Bachelor of Science in Information Systems
Ajman University

Bachelor of Science in Information Systems

Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

AED 1.392 / per credit *

Op de campus

* total CRHs: 123

Invoering

De missie van het Information Systems-programma is het bieden van kwaliteitsonderwijs op het gebied van informatiesystemen, gebaseerd op internationaal erkende standaarden voor bachelorprogramma's; professionals op het gebied van informatiesystemen voortbrengen die IT-technologieën efficiënt kunnen inzetten en IT-oplossingen kunnen implementeren in overeenstemming met de behoeften van de markt en de samenleving, met name in de VAE en de Golfregio; afgestudeerden voorbereiden op een leven lang leren en onderzoek.

Program Educational Goals

Het Bachelor of Science in Information Systems-programma heeft de volgende doelstellingen:

  • PEO 1: Pas verworven kennis en vaardigheden in informatiesystemen toe en implementeer hun vaardigheden in functionele activiteiten van publieke, private, academische en internationale informatiesystemen.
  • PEO 2: Handelen als professionele leiders op het gebied van informatiesystemen bij het uitvoeren van gerelateerde vaardigheden op het gebied van technische, zakelijke of ethische taken.
  • PEO 3: Neem deel aan levenslang leren en professionele ontwikkeling door aanvullende graduate graden, professionele ontwikkeling en zelfstudie te volgen.

toelatingen

Over de school

Vragen