Keystone logo
Ajman University Bachelor of Science in Information Technology
Ajman University

Bachelor of Science in Information Technology

Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

AED 1.392 / per credit *

Op de campus

* total CRHs: 123

Invoering

De missie van het Informatietechnologieprogramma is:

Kwaliteitsonderwijs bieden op het gebied van informatietechnologie, gebaseerd op internationaal erkende normen voor bachelorprogramma's; Informatietechnologieprofessionals voortbrengen die IT-technologieën efficiënt kunnen inzetten en IT-oplossingen kunnen implementeren in overeenstemming met de behoeften van de markt en de samenleving, met name in de VAE en de Golfregio; en Individuen voorbereiden op een leven lang leren en onderzoek.

Program Educational Objectives

De educatieve doelstellingen van het programma (Goals) van BSIT zijn als volgt:

Afgestudeerden van de opleiding Bachelor of Science in Information Technology beschikken binnen enkele jaren na afstuderen over de volgende kenmerken:

  1. PEO 1: Pas hun verworven vaardigheden en kennis op het gebied van informatietechnologie toe om een lonende en succesvolle carrière na te streven in de publieke sector, de particuliere sector of de academische wereld, lokaal of mondiaal.
  2. PEO 2: Handel als effectieve individuen of leiders die informatietechnologiegerelateerde technische, zakelijke of ethische uitdagingen kunnen aanpakken.
  3. PEO 3: Neem deel aan levenslang leren en professionele ontwikkeling door middel van zelfstudie, professionele of graduate studies in informatietechnologie of aanverwante vakgebieden.

toelatingen

Over de school

Vragen