Keystone logo
Ajman University Bachelor of Science in Management
Ajman University

Bachelor of Science in Management

Ajman, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

AED 1.265 / per credit *

Op de campus

* total CRHs: 126

Invoering

Het Department of Management biedt een uitgebreid en dynamisch programma dat leidt tot de Bachelor of Science in Management, dat multidisciplinaire benaderingen van lesgeven en leren integreert, gebruik maakt van de nieuwste bedrijfs- en economische theorieën en praktische blootstelling aan zijn studenten biedt door middel van praktijkcasestudies en analyse van feitelijke bedrijfsgegevens en presentaties. De afdeling richt zich op het opbouwen en verbeteren van de essentiële vaardigheden van studenten, zoals kritisch denken, effectieve communicatieve vaardigheden, zakelijk inzicht en begrip van strategische modellen die in de moderne zakenwereld worden gebruikt, om hun toegang tot de mondiale zakelijke arena als uitzonderlijk en professioneel te vergemakkelijken. managers en ondernemers.

Mission

Om studenten uit te rusten met baanbrekend bedrijfsonderwijs dat hen voorbereidt om innovatief, ethisch en bekwaam te zijn in communicatie, probleemoplossing en besluitvorming, klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio en daarbuiten.

Program Goals

  • Bereid studenten voor om effectief en efficiënt om te gaan met managementverantwoordelijkheden, taken en uitdagingen in een veranderende en complexe zakelijke omgeving.
  • Bied studenten moderne analytische probleemoplossende, communicatieve en besluitvormingsvaardigheden.
  • Geef de studenten brede managementkennis, vaardigheden, capaciteiten en competenties aangepast aan een geglobaliseerde wereld.
  • Bied studenten kennis en begrip van de termen en concepten voor het uitvoeren van strategieën en het beheren van strategische processen
  • Bereid studenten voor om informatietechnologie effectief te gebruiken bij het verbeteren van de organisatie, het management en de besluitvorming.
  • Bereid studenten voor om onderzoek te kunnen doen en postdoctorale studies te kunnen volgen.

toelatingen

Over de school

Vragen